Le a szilikonnal! Bódi Sylvi berágott!

Hirdetés
A Cukormadarak első számú arca a napokban saját rajongói oldalán kelt ki magából, majd akciója olyan jól sikerült, hogy a különböző médiumok egyből ráharaptak a dologra, így most nagykövetként képviseli a témát.

                             

“NO MORE PLASTIC PLEASE!!!!! Kedves mai tizen és huszonéves lányok! Könyörgöm ne műtessétek magatokat!!! Nem szeretnék több szinte még ki sem fejlett “kislányt” szilikon mellekkel látni!!! :((( Pár évvel ezelőtt nagyon divatba jött, mára pedig már szinte teljesen megszokottá vált a plasztikáztatás. Ezzel nincsen semmi baj abban az esetben, ha valaki azért szorul esztétikai beavatkozásra, mert mondjuk hatalmas orra van és emiatt önbizalom hiányban szenved és gátlásos. Azt is megértem, hogy valaki egy vagy két gyermek szoptatása utána megcsináltatja a cicijeit. De az szörnyű, hogy a mai fiatal lányok között alig-alig találni természetes idomokkal rendelkezőket!!!!! :((( Hova tart ez a világ??! Csajok, fejezzétek ezt be! Az égvilágon semmi értelme majmolni a külföldi sztárokat, vagy csak azért nagyobb melleket csináltatni, mert majd akkor több pasi megnéz!!! Legyetek önmagatok, fogadjátok el és szeressétek a testeteket, hiszen mindannyian egyediek vagyunk!! A plasztika helyett pedig tessék inkább sportolni járni és egészségesen táplálkozni! A mai világban igazi kincs természetesnek lenni!!
                           
Hirdetés

Sylvi szerint a mai lányok és fiatalok többsége önképzavarban szenved, a média és a  magazinok által közvetített ideálokat hajszolják, miközben a természetes adottságokat szinte már nem is tartják szépnek. A modell hozzátette, hogy bár Ő a divatszakmában dolgozik, maga sem tökéletes; keblei nem egyformák, de sohasem gondolkozott azon, hogy ez probléma lenne, sőt, az apró hibáink tesznek bennünket természetessé és emberivé.

2012.06.23
Írta: Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Lady Gaga 3D-ben gratulál Katy-nek!

Jön Lady Gaga parfümje! Az első hivatalos sajtóanyag!