Jön Lady Gaga parfümje! Az első hivatalos sajtóanyag!

Hirdetés
  
Hirdetés

Az első fekete parfüm.
Nem hagy nyomot.

Gazdagság & Méreg
Szerelem & Őrület
Dicsőség & Árulás
Erő & Düh
Szabadság & Megszállottság

Lady Gaga mindig lázadt a korlátok ellen, első illata ehhez méltóan dacol a parfümkészítés minden megszokott szabályával, felrúgja a konvenciókat. Ahol világosság van, oda sötétséget hoz. Ami tiszta és áttetsző, azt misztikus ködbe burkolja. Ahol gyümölcs terem, oda mérget cseppent. Az eredmény a Lady Gaga Fame, egy pazar, gyümölcsös-virágos illat, amely épp olyan fekete színű, mint a dicsőséghez vezető út, de rögtön tisztává és világossá válik, amint a dicsőség megszületik.

Hirdetés

LADY GAGA FAME: THE HAUS LABORATORIES KREATÍV CSAPAT
A mindig szürreális ’Mother Monster’, Lady Gaga egyedülálló kreatív csapatot szervezett maga köré, hogy segítségükkel életre keltse első illatát. A parfümőr Richard Herpin, aki Honorine Blanc és Nathalie Lorson segítségével ritka illatösszetevőket használt fel a nagy mű megalkotásához. A fantázia inspirálta illat vizuális megjelenítésére Steven Kleint kérték fel, aki elvont, sötét, már-már baljós fotóival szerzett hírnevet magának. A kreatív csapat által megálmodott látomás végül a FAME-ben testesült meg, megszületett Lady Gaga első illata.

LADY GAGA FAME: A TILTOTT ILLAT
A parfüm egy SÖTÉT VONAL mentén épül fel. Fő alkotója a Belladonna, ami a 18. század rosszhírű méregkeverőinek kedvelt eszköze, de ugyanakkor a boszorkányos szépségek titkos fegyvere is volt. Parázsló tömjén fátyolozza be a tiltott gyümölcs auráját, édes, végzetes csábítást okozva.

A sötétség szívéből az illat fényűző és ÉRZÉKI HARMÓNIÁVÁ emelkedik, csepegő méz, sáfrány és sárgabarack nektár édes elegyével ejti rabul közönségét.

Végezetül KÖNNYED elem lép a színpadra, megtörve az átkot. A gazdag virágos jegyek, bennük tört tigris orchideával és arábiai jázminnal, az időtlen szépséget testesíti meg.

LADY GAGA FAME: INNOVATÍV TECHNOLÓGIA
“Ha nincs árnyékod, nem a fényben állsz” – mondta Lady Gaga, – és ez a mondat inspirálta a parfüm megszületését. Az egyedülálló, fekete folyadék magába zárja az illatok sötétségben zajló fényűző metamorfózisát. Ez az átváltozás a fekete mélységből indul, akár a dicsőségig vezető út kezdete, de rögtön tisztává és világossá válik, amint a dicsőség megszületik.
Az illat igazi innovációnak számít a piacon, hiszen ez az első fekete parfüm, ami nem hagy nyomot a ruhán.

LADY GAGA FAME: NYERS ELEGANCIA
A sejtelmes fekete folyadékot modern üvegbe zárták, aminek „szexisen ronda” szépsége vonzza a tekinteteket, és amely vegyíti az egyszerűséget az egyediséggel.
Az üveg formája olyan, akár egy gubó, mely felidézi a megszületés misztériumát. A tiszta, átlátszó üveg kihangsúlyozza a benne rejlő fekete folyadékot. A „Karom” által inspirált kupak szinte megragadja az üveget, akár egy zsákmányára lecsapó ragadozómadár.

Ívelt formák, arany ragyogás, feltűnő, szemet és figyelmet követelő motívumok. Ragadd meg az illatot és engedd szabadjára a benned rejlő DICSŐSÉGET!

LADY GAGA FAME: A FEKETE RITUÁLÉ
A parfüm legjellegzetesebb jegyeit adták a tusfürdő és testápoló a fekete formulájához is:

A frissítő FEKETE TUSFÜRDŐ energiával tölti fel a testet
Az érzéki FEKETE TESTÁPOLÓ hidratálja a bőrt

Páratlan kozmetikumok, hogy ne legyenek félelmeid. Tárd fel a benned rejlő DICSŐSÉGET!

LADY GAGA FAME: ADATLAP
Lady Gaga a környezetében minden dolgot kreatívan újraértelmez, áttöri a határokat, nem kötik szabályok, konvenciók. Személye a zene, divat és szépség provokatív ikonjává vált. A FAME-ben első illatát kelti életre. A lenyűgöző, páratlan, semmihez sem fogható illatot feketéből-áttetsző parfümön keresztül mutatja be, ami egy új, technológiai innováció. A parfüm sötétséget hoz a fénybe, megünnepli a hírnév tiszta jutalmait és sötét árát.

Sötét jegyek: A nadragulya könnyei ihlették, tömjén fekete fátyla
Érzéki jegyek: Porlasztott sárgabarack, valamint sáfrány és méz esszenciájának keveréke
Könnyed jegyek: Tigris orchidea tört szíve és arábiai jázmin

Termékskála:
Eau de parfum – 30 ml – 8 399 Ft
Eau de parfum – 50 ml – 11 349 Ft
Fekete tusfürdő – 200ml – 5 529 Ft
Fekete testápoló – 200 ml – 5 529 Ft

Közreműködtek:
Lady Gaga

Parfümőr: Richard Herpin – A mester parfümőr együttműködésben Honorine Blanc-kal és Nathalie Lorson-nal a Firmenichtől

A reklám fotósa és rendezője: Steven Klein

Forrás: LadyGaga.hu
Mondd el a véleményed

Le a szilikonnal! Bódi Sylvi berágott!

Botrányba fulladt a V-tech fellépése