A legjobb fej Szikla

Dwayne Johnson (azelőtt a Szikla, azaz “The Rock”) most már hivatalosan is jó fej. Az akcióhős, aki ha kell, nagyon vicces is, megtudta, hogy egy tízéves kisfiú idén júliusban nemcsak kimentette a nagymamájuk úszómedencéjéből a kétéves kisöccsét, hanem újra is élesztette. És ez azért sikerült neki, mert látta kedvenc színészét a Törésvonal (San Andreas) című katasztrófafilmben, így aztán ismerte a szívmasszázs szabályait. Mit tehet erre egy filmsztár? Meghívta a kis Jacobot, az öccsét Dylant és a szüleit magához – pontosabban a munkahelyére: Vancouverbe, ahol éppen egy új filmet forgat.


A színész az Instagramján keresztül invitálta meg a fiút és a szüleit, vett nekik repülőjegyet, és amíg ott voltak vele, a kissrác végtelen, korlátlan csokoládéevési jogot is kapott. De talán még ennél is többet ér, hogy Dwayne igazi hősnek nevezte.
A hatalmas színész és a kissrác barátsága valószínűleg nem is ér itt véget. Karácsonykor kerül a mozikba a Jumanji – Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle, hazai bemutató: december 21.), amely elképesztően pörgős kaland-vígjátéknak ígérkezik, a főszerepeit a Szikla mellett Jack Black és Kevin Hart játssza: állítólag Jacob és a családja a Los Angeles-i premieren is ott lesz.

Dwayne “The Rock” Johnson pedig ezt a videót osztotta meg Facebook-oldalán:

Facebook Comments

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár