Mádai Vivien mindenkit elbűvölt!

Hirdetés

Az Árukereső.hu idén is életre hívta az Ország Boltja versenyt, mely hazánk nagyszabású webshop megmérettetése. Minden, jelenleg is aktív webshop ingyen regisztrálhatott, hogy harcba szálljon a díjakért. Idén összesen 626 webáruház indult el a versenyben, minőségi és népszerűségi kategóriákban. A küzdelem egy nagyszabású díjátadóval záródott, ahol kiderült, melyek Magyarország legjobb webshopjai. A díjakat ismert hazai sztárok adták át. Jelen volt Lola, Sütő Enikő, Turán Frigyes, Kökény Roland, Kulcsár Edina, Tolvai Reni, Bereczki Zoltán, Béres Anett és a Groovehouse is. A baba- mama kategóriát Mádai Vivien adta át, aki három hete adott életet kisfiának, Zénónak. Az est házigazdája Garami Gábor volt. Fellépett még a Madách színház tánckara, Fenyő Mikós és a Puppet Show sztárjai, Veress Mónika és Kállai-Kiss Zsófia is.

madai2

Az Árukereső.hu által létrehozott Ország Boltja küzdelemben a webáruházak minőségi és népszerűségi kategóriákban indultak. A verseny főszervezője, az Árukereső.hu fontosnak tartja bemutatni a magas minőségű webshopokat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését. A tavalyi sikereket is túlszárnyalva, most több mint 620 online shop nevezett be. A verseny, ahogy az előző évben is, most is egy nagyszabású ünnepséggel zárult, melyre a szakma és a közélet legismertebb szereplői kaptak meghívást.

Hirdetés

tolvai

madai

A rendezvényen több ismert ember is részt vett, mint díjátadó. A szervezők megpróbáltak olyan hírességet felkérni egy-egy kategória átadására, aki jól ismeri a piac azon szegmensét. Így esett a választás Sütő Enikőre, aki a szolgáltatás kategória nyertesének adta át a díját. Enikőnek van egy modelliskolája, így ismeri a piacot. Turán Frigyes az autó-motor, Kökény Roland a Sport és Fitnesz, Kulcsár Edina pedig a Szépségápolás- Egészség első helyezettjének járó szobrot adta át. Bereczki Zoltánról sokan nem tudják, hogy van egy hangtechnikai cége, így egyértelmű volt, hogy őt választják a Szórakoztató Elektronika kategória díjátadójának. Az este legnagyobb meglepetése Mádai Vivien volt, akinek három hete született meg kisfia, Zénó. A fiatal anyuka kirobbanó formában, csinosan, üdén jelent meg a rendezvényen. A barátnői, Lola és Judy rögtön ki is faggatták, hogy milyen baba Zénó és hogy telnek a napjaik!

Az est folyamán készült interjúink:

bereczki

A rendezvényen több fantasztikus produkciót is láthattak a nézők. A Madách színház tánckara videós elemekkel egybekötött mozgás performensszel szórakoztatta a közönséget. Az Orfeumban látható Puppet Show a darabból adott elő részleteket. A produkció két főszereplője Veress Mónika Nika és Kállai- Kiss Zsófia. Az eseményt az egyik legnagyobb hazai ikon, Fenyő Miklós zárta, aki a jól ismert slágerekkel rögtön fergeteges hangulatot teremtett, többen táncra is perdültek. Az Ország Boltja Gála házigazdája, Garami Gábor a Class fm műsorvezetője volt.

Hirdetés
grooveh

Az ország legjobb e-boltjának fődíját idén a JátékNet webáruház vehette át.

 

A nagy sikerre való tekintettel a főszervező Árukereső.hu heteken belül elkezdi a következő Ország Boltja Verseny szervezését.

Mondd el a véleményed

Groovehouse: “Mi már tudjuk egymást kezelni”

Sztárparádé a White Caviar Partin!