Sztárparádé a White Caviar Partin!

Hirdetés

Első alkalommal került megrendezésre a Femina.hu White Caviar 000 Divatshow a Vam Design Centerben. A rendezvényen 23 fiatal, magyar divattervező mutatta be az erre az eseményre megálmodott kollekcióját. A szakmai zsűri kiválasztotta a legtehetségesebbet, aki értékes nyereményben részesült. A nagyszabású divatbemutatóra

hazánk sztárjai is kíváncsiak voltak. Eljött Gianni, Herczeg Zoli, Hien, Boggie, Judy, Baronits Gábor, Horváth Éva, Katona Gitta, Mérai Katalin, Hullán Zsuzsa, Ómolnér Miklós, Kandász Andrea, Kiss Virág és Cseh László olimpikon is.

white1

Hirdetés

white2

A Femina.hu White Caviar 000 Divatshow-t idén szervezték meg először, de már előtte hatalmas érdeklődés fogadta. Több mint 850 vendég érkezett a helyszínre, hogy megnézzék azt a 23 kiválasztott ruhát, melyet fiatal tervezők erre az estére álmodtak meg. A fehér ruhakölteményeket szakértő zsűri értékelte, melynek elnöke Árpa Attila volt. Az este két produkciója, a Rippel Testvérek attrakciója volt, valamint Rémsey Dávid Lampion-tenger perfomansza, a műsorvezető pedig, Garami Gábor. A látványos előadások után a kifutóra léptek a modellek, akiket tátott szájjal figyelt a közönség. Arnóczy Janka nyerte a pályázat fődíját, milliós hirdetési felületet a Femina Media oldalain és két repülőjegyet Milánóba. Ő egy csodás bőr és szőrme kabáttal nevezett a versenyre.

white4

Hirdetés
white3

A bemutatóra nemcsak a szakma, hanem sztárok is kíváncsiak voltak. Az első sorban foglalt helyet Horváth Éva, Judy, Katona Gitta, Hien, Boggie, Baronits Gábor, Gianni, Mérai Katalin, Hullán Zsuzsa, Herczeg Zoli, Ómolnár Miklós, Kiss Virág, Kandász Andrea és Cseh László is. A show után a sztárok is megkóstolták a finom italokat, melyet a világbajnok bártender Garamvölgyi Krisztián kevert és közelebbről is szemügyre vették a díjnyertes kollekciókat is.

 

 

Mondd el a véleményed

Mádai Vivien mindenkit elbűvölt!

Oroszlán Szonja szerelmét Dánielnek hívják