Magna Cum Laude-val nyit újra a Zöld Pardon!


Újra kinyitja kapuit a Zöld Pardon. A fiatalok egyik közkedvelt helyszínének sorsa tavaly pecsételődött meg, amikor bezárták. Ez nagy felháborodást keltett a szórakozni vágyók körében. Mégpedig annyira, hogy több mint 40 ezres tüntetés verbuválódott össze. Mindezt rengeteg sztár támogatta és koncertekkel megfejelve tartottak szimpátiatüntetést, ami sajnos akkor nem érte el célját. Így végül 13 év után 2011. szeptember 30-án tartották az utolsó bulit a Petőfi híd lábánál.

Az első fellépő: Magna Cum Laude


De most már biztos, hogy a Rákóczi híd budai hídfője lesz az új helye a kultikusnak számító szórakozóhely. A jó hangulatról először, április 20-án, a Magna Cum Laude fog gondoskodni. A zenekar rendszeres vendégnek számított a ZP több mint 10 éves történetében.

Az üzemeltetők annak érdekében, hogy ne veszítsenek túl sok látogatót, közvetlen buszjáratot is indítanak. Hiszen messzebb került a ZP a városközponttól, éppen ezért 100 forintos, jelképes viteldíjért egy saját, közvetlen buszjárat fogja szállítani Petőfi hídtól a Zöld Pardonhoz a bulizni vágyókat.

A hely tulajdonosai elmondták, hogy a hangulat és a ZP megmaradása érdekében a színpad felett egy zajszigetelő tető lesz és a Duna felé néz a színpad. A szigetelés el is kél majd, hiszen hétfőtől szombatig minden nap, élő koncert lesz az új ZP-ben. Május 31-én például Steven Marley, a reggae-legenda Bob Marley fia teszi tiszteletét a helyen. A záró koncert ősszel a Péterfy Bori & Love Band lesz.

 

A nyitó hét fellépői:

Április 20. Magna Cum Laude

Április 21. Brains

Április 22. (vasárnap: zárva)

Április 23. Zagar

Április 24. Nagy Feró és a Beatrice

Április 25. Ganxsta Zolee és a Kartel

Április 26. Irie Maffia

Április 27. Subscribe

Április 28. Anna & the Barbies

Április 29. Neo

 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.21.

Mondd el a véleményed

Balin sütteti hasát az X-Faktor sztárja

Miből lesz a cserebogár? Wolf Kati!