Balin sütteti hasát az X-Faktor sztárja

Hirdetés


Vastag Csabi melegebb éghajlaton piheni ki az elmúlt évek fáradalmait. Ugyanis az X-Faktor 2010-es győzelme óta rengeteget dolgozik az énekes. Alig volt megállás az életében. Rengeteg koncerten és fellépéseken mutatta meg énektudását a sztár. Közben megjelent első száma a Szállj!, illetve nem rég debütált új dala is A szerelem vándora címmel.

Hirdetés

Csabi fotó összeállítása a nyaralásról (Facebook)

Hirdetés


A nagy hajtás után március 12-én elrepült az énekes madár, de nem végleg csak pihenni. Bali szigetére utazott, ahol kicsit honvágya lett, de a szigetvilág varázsa ezt hamar elfeledtette vele. Természetesen Csabi nem feledkezett meg rajongóiról, és már a repülőtérről üzent közösségi oldalán: „
Bár még csak most indulunk, egy kicsit inkább lennék újra itthon 🙂 Tudnotok kell , hogy az életemben Ti vagytok a legfontosabbak . Ti vagytok Minden …

A nyaralás alatt nemcsak a pihenésre koncentrál. Hiszen facebook oldalán olykor közzétesz egy-egy fotót és leírja éppen mi történik vele, a rajongók legnagyobb örömére. Úgy tűnik, az énekes nagyon jól érzi magát, és a luxusparadicsom gasztronómiája is kíváncsivá tette. Csabi a szigetvilág ételei mellett sok új dolgot fedez fel, amit a rajongóinak is szívesen megmutat:

Udeng 🙂 Ejtsd ” Udaeng ” 🙂 Ez a Szerkezet neve , ami a képen látható 🙂 Igazából semmi ellen nem véd , mert felül nyitott , így se a Nap sugarait , sem az esőt nem ártalmatlanítja 🙂 , anyagát tekintve pedig csak meglehetős bátorság útján tulajdoníthatnánk Neki bármi nemű fizikai védelmet 🙂 Mindenesetre itt ezt hordják 🙂 Emelem Kalapom , illetve itt most Udeng – em 🙂 , és a Legjobbakat Kívánom Nektek Innen :):)

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.21.

Mondd el a véleményed

PÁNIQ-szoba: Egy órád van!

Magna Cum Laude-val nyit újra a Zöld Pardon!