Magyar sztárzenészek emlékeznek a négy éve tragikusan elhunyt legendára

Hirdetés
 

Idén lett volna 55 éves minden idők egyik legismertebb zenei ikonja, Michael Jackson. A magyar zenész szakma kiemelkedő művészei egy különleges koncertshow-val kívánnak emlékezni november 9-én a felejthetetlen zeneszerző, táncos, énekes, előadóművészre. Dér Heni, Bebe, Kocsis Tibor, Kovács Áron, Takács Nicolas, Oláh Gergő mellé az Ének Iskolájának győztese, Farkas Zsoltika is csatlakozik, aki természetesen a korai Jackson 5 időszakból dolgozza fel legnagyobb példaképe dalait. A Back II Black nagyzenekar élőzenés produkcióját a Jackson Emlékkoncert győztes táncversenyzőivel kiegészült Quantum XXL tánccsoport és a közel félszáz főt is megénekeltető Bolyki Gospel kórus műsora teszi kihagyhatatlan zenei csemegévé az őszre.

 
Hirdetés
Dér Heni ugyan viszonylag hamar távozott a szárokat élőben megelevenítő Sztárban Sztár produkció színpadáról, a Jackson Emlékkoncert próbái során viszont kifejezetten arra törekszik, hogy a legismertebb dalokat a saját értelmezésében adja elő a közönségnek:“Michael Jackson egy olyan tudásbázist hagyott a következő generációknak, amit nagyon nehéz lesz elsajátítani. Egyedülálló előadókészséggel rendelkezett, mely etalonként szolgál ma is a művészek közt. A produkcióiból tanultam meg, hogy egy dalt nem elég elénekelni, hanem nyűgözni kell vele.”
 
Farkas Zsoltika egyik legnagyobb példaképe a pop királya és cseppet sem érzi magát hátránybán amiatt, hogy nem az ő generációjának énekese a legenda:“Izgalmas feladat lesz a gyerekkori Jackson dalokat feldolgozni. Élvezem nagyon a próbákat. Megtiszteltetés ilyen profi csapattal együtt színpadra lépni és tényleg izgulok, mert sok ember fogja majd a helyszínen élőben hallgatni, meg látni, ahogy táncolok.”
 
 {youtube}5KpJw7IjESI{/youtube}
 
A Jackson Emlékkoncert közreműködő művészei, szervezői egy különlegesen látványos műsort álmodtak meg az ikonikus popsztár tiszteletére november 9-re a Budapesti Kongresszusi Központ színpadára.
 
 
Mondd el a véleményed

Pokorny Lia lefőzte Rákóczi Ferit és Szilágyi Áront

Szilágyi Áron a fakanalat is jól forgatja!