Még Lilu is könnyekre fakadt Szirota Jennifer érzelmes számától

Hirdetés

Szombat este újabb tehetségeket talált a Csillag születik zsűrije. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen énekes, táncos, vagy éppen megdöbbentő produkciók jutottak be az élőadásba, akkor olvass minket tovább!


Visszatérő arc, ismerős hang! Szirota Jennifer elbűvölte a közönséget. (Forrás: RTL-Klub)
{youtube width=”560″ height=”349″}BKfMP_LNOnQ{/youtube} 

Hirdetés

Nem volt egyszerű dolga Hernádi Juditnak, Pokorny Liának, Hajós Andrásnak és Puzsér Róbertnek. Ugyanis a zsűri hol könnyekre fakadt, hol megdöbbenve tekintett a színpadon lévőkre. Szerencsére igazi tehetségek is feltűntek a válogatáson.

Az énekes- zenész produkciók közül továbbjutott a fiatal pécsi zenekar, a The Immigrants, a tizenhét esztendős Solymosi Péter, a Maglóczki Dominikából és Petri Lászlóból álló duó, vagy éppen Varga Viktor öccse, Valentin. De találkozhatunk még Rétvári Péterrel, a szájharmonikás Juhász Marcival, a beatbokszos Balogh Gáborral, az évek óta utcazenélésből élő Kárpule Ferenccel, a robotmozgású László Martinnal, vagy éppen Nagy Lajossal, aki angol-történelem tanárként egy rap produkcióval kápráztatta el a közönséget.

Hirdetés

Angol-történelem tanárként egy rap produkcióval lépett színpadra Nagy Lajos. (Forrás: RTL-Klub)
 

Természetesen ismét tanúi lehettünk megdöbbentő mutatványoknak is, mint például a roppant hajlékony Kiss Kata, vagy a hátborzongató bűvész-mentalista Havasi Zsolt előadásának.

A válogatás utolsó továbbjutójaként egy visszatérő arcot láthattunk, egy ismerős hangot hallhattunk. Szirota Jennifer két évvel ezelőtt ugyanis az X-faktor első szériájában már feltűnt, ahol egészen Geszti Péter mentorházáig jutott el. A lány azóta több mint 15 kilótól szabadult meg, ám szerencsénkre hangjától nem kellett elbúcsúznunk. Jennifer érzelmes dalától Hernádi Judit, Pokorny Lia és a szőke műsorvezető, Lilu is könnyekre fakadt. Jövő szombaton pedig tovább folytatódik a Csillag Születik 2012, hogy a zsűritagok újabb tehetségeket találjanak.


Ferenc előadása után talán más szemmel tekintünk majd az utca zenészekre. (Forrás: RTL-Klub)


The Immigrants csapatával is találkozunk még. (Forrás: RTL-Klub)


Varga Viktor öccse, Valentin is tovább jutott. (Forrás: RTL-Klub)


Kiss Kata hajlékonyságát, és alakját bizonyára sok hölgy néző irigyli. (Forrás: RTL-Klub)

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.25.

Mondd el a véleményed

Varga Viktor kisöccse debütál! Újabb művészlélek a családban!

Vas-tag taps a SingSingSing3 premierén