Vas-tag taps a SingSingSing3 premierén

Hirdetés


Hatalmas sikerrel zárult a SingSingSing 2 című musical show, így nem volt kérdés a folytatást illetően. Állótaps a harmadik széria pénteki premierén.

Hirdetés


Vastag Tomi érzelmes számai több néző szeméből könnyeket csaltak ki. (Forrás: Lőrincz Miklós)
 

Szerelem, szenvedély, romantika. Ez a vezérvonala a SingSingSing3 musical sorozatának, amelyben bepillantást nyerhetünk a Notre Dame de Paris, a 3 testőr, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, a Daddy Cool, a Hotel Menthol, a Hair, az Aida, a Grase, a Rómeó és Julia, illetve a Moulin Rouge című darabokba. A szereplők maradtak a régiek, tehát többek között láthatjuk játszani Buch Tibort, Füredi Nikit, Halas Adelaidát, Keller Jánost, Kőrösi Csabát, Módri Györgyit, vagy éppen Végvári Esztert. A fehérvári, illetve veszprémi színészek mellett a fellépők között megtalálhatjuk Szomor Györgyöt, vagy az X-faktor közkedvelt veszprémi testvérpárját, Vastag Csabát és Vastag Tamást is. A SingSingSing2-höz képest a slágereken kívül változást jelent a látványvilág (Balázs István), a díszlet (Perlaki Róbert), és természetesen a jelmezek (Kis Katalin) is. A táncosok ismételten a Musical TáncStúdió és az Anakonda Rock and Roll Club tagjai, a koreográfus-rendező pedig nem más, mint Szakál Attila. A pénteki premieren hangos ovációval, álló Vas(tag) tapssal díjazta a közönség a Veszprémi Petőfi Színház előadását, ahol a hatalmas érdeklődés miatt pótszékekkel kellett ellátni a nézőtermet. A produkció színészei, és táncosai legközelebb április másodikán várják a műfaj, illetve a fellépők rajongóit. Mi ajánljuk!


A színpadon Módri Györgyi, Buch Tibor, illetve Füredi Nikolett.
(Forrás: Lőrincz Miklós)

Hirdetés

Szomor Gyuri Csabák közt énekelhetett.
(Forrás: Lőrincz Miklós)


Vastag Tomi színészként is bizonyított.
(Forrás: Lőrincz Miklós)


A látványos koreográfiákat Szakál Attila (jobb szélen) rendezte.
(Forrás: Lőrincz Miklós)


Mr X elhozta legújabb dalát, a Szerelem Vándorát is. (Forrás: Lőrincz Miklós)Módri Györgyi és Füredi Niki több darabban is együtt volt látható. (Forrás: Lőrincz Miklós)


Szomor György számait is nagy ováció követte. (Forrás: Lőrincz Miklós)


Keller János ismét remekelt. (Forrás: Lőrincz Miklós)
 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.25.

Mondd el a véleményed

Még Lilu is könnyekre fakadt Szirota Jennifer érzelmes számától

Balogh Edina álma valóra válik?