Melyik futárszolgálatot érdemes választani külföldi csomagküldés esetén?

Az elmúlt években számos olyan dolog vált a mindennapi életünk részévé, ami annak idején még elképzelhetetlen volt. Ezek közé tartozik többek között a csomagküldés is, aminek köszönhetően tulajdonképpen bárhova eljuttathatjuk az általunk feladott küldeményeket.

 

Ez még abban az esetben is igaz, ha a címzett nem Magyarországon, hanem egy külföldi országban, például Ausztriában, Németországban vagy Hollandiában él. Ez esetben persze körültekintőnek kell lennünk és fontos, hogy profi csomagküldő szolgáltatást vegyünk igénybe. 

Hirdetés

 

Amennyiben nem kérdés, hogy ezt szeretnénk tenni, akkor válasszuk a Csomagnet.hu-t, ahol a külföldi csomagküldés is elérhető. Ráadásul úgy, hogy a küldeményünket pontosan nyomon tudjuk követni a szállítás ideje alatt, a célba juttatást pedig megbízható futárcégek végzik el.

 

Jóformán a futárokon múlik minden, miután a csomagunk hozzájuk került, így korántsem mindegy, hogy melyik cég végzi a feladatot.

Nemzetközi futárszolgálatot válasszunk!

 

Ha nem vagyunk otthon a csomagküldésben, akkor nem biztos, hogy tudjuk: nem minden futárszolgálat szállít külföldre csomagokat. Amennyiben tehát külföldre szeretnénk eljuttatni a küldeményt, akkor mindenképp nemzetközi futárcéget kell választanunk.

 

Ők ugyanis számos külföldi országba szállítanak, vannak, amik regionális szinten dolgoznak – például csak Európában –, de olyanok is szép számmal akadnak, akik világszerte tudják biztosítani a csomagküldést.

 

Jellemzően többféle lehetőséget biztosítanak a szállításra, gondolunk itt például a standard, illetve az express szolgáltatásra. Rendelkeznek ugyanis azokkal az eszközökkel és megoldásokkal, amikkel akár a gyorsított kézbesítést is meg tudják valósítani. 

 

DPD futárszolgálat

 

A DPD futárszolgálat például egyike azoknak a cégeknek, akik nemzetközi szállítással is foglalkoznak, méghozzá Európán belül. Adott esetben ők akár 5 munkanap alatt is el tudják juttatni a csomagunkat a címzetthez, de ha egy szomszédos ország a célállomás, akkor a szállítási idő akár 2 munkanap is lehet.

 

TNT futárszolgálat

 

A TNT is a nemzetközi futárcégek közé tartozik, ráadásul extra gyors kiszállítást biztosít. Jóformán bármelyik európai országba el tudja juttatni a feladott csomagot 1 munkanap alatt. A futárszolgálat nem kevesebb, mint 200 országba vállalja a küldemények célba juttatását.

 

Ne bízzuk a véletlenre a csomagküldést!

 

Nem vitás, hogy a csomagküldés egyike azoknak a tevékenységeknek, amik a mindennapjaink részévé váltak az elmúlt években. A kérdés legfeljebb az, hogy igénybe veszünk-e profi csomagküldő szolgáltatást.

 

Mi mindenképp ezt javasoljuk, hiszen csak ebben az esetben lehetünk biztosak abban, hogy a küldeményünk gyorsan, sérülésmentesen és extra költségek felmerülése nélkül ér célba. Ez pedig az olyan megbízható futárcégeknek köszönhető, mint amilyen a DPD, illetve a TNT.

Mondd el a véleményed

Várkonyi Katalin: Mezei csokor

Beethoven, Dali, Vivaldi – művészi kortyok világhírű alkotókkal