Mennyire friss és fitt a LinkedIn vagy a facebook profilképed?

Cseréld le időnként a profilképedet!

üzleti portréfotó
Hirdetés

Mennyire friss és fitt a LinkedIn vagy a facebook profilképed?

Az idő csak múlik és múlik, de az ember nem mindig érzi ennek hatását. Aztán egyszer csak rájövünk, hogy már régen frissítettük a LinkedIn profilunkat, és a profilképünk talán már több éves is lehet. És amikor személyesen találkozunk valakivel, aki látta a régi profilképünket, akkor könnyen megeshet, hogy nem ismernek ránk, vagy rosszabb esetben azt gondolják rólunk, hogy hiúak vagyunk. Egy ilyen gondolatból aztán könnyen lehet pletyka, ami ellen nehéz védekezni!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem tartják naprakészen a profiljukat az online platformokon. Pedig ezek a közösségi oldalak, így a LinkedIn is, a személyes márka építésének egyik legfontosabb eszközei. Éppen ezért fontos, hogy a profilunk mindig naprakész legyen, és ez magában foglalja a friss portréfotókat is magunkról!

A stúdiómban mindig naprakész portréfotót készítek a vendégeimről. Mit is jelent ez? Vannak trendek a világon, amit egy-egy híres színész, sztár, politikus meghatároz a fényképeivel. Ez átjárja a médiákat, és divatba jön egy frizura, egy ing, egy zakó, vagy akár egy óra! Ezt láttatni kell magunkon is, és szimpátiát váltunk ki másokból! Ez nem csak azért fontos, mert egy friss kép segít abban, hogy felismerjenek bennünket, amikor személyesen találkozunk valakivel. Ezen kívül a friss kép azt is sugallja, hogy ügyelünk magunkra, és fontosnak tartjuk a személyes megjelenésünket!

Hirdetés

Lehet, hogy előfordul, hogy a friss kép kicsit idősebbnek mutat minket, mint amilyeneknek látni szeretnénk magunkat. Ezen túl kell tennünk magunkat, hiszen az a cél, hogy felismerjenek, és megfelelő benyomást keltsünk. Ha egy friss, jól elkészített portréfotóval rendelkezünk, akkor az csak segíthet abban, hogy pozitív, bizalmat sugárzó benyomást keltsünk másokban. Ezt, ha megértjük, és elfogadjuk, a siker kapui kitárulnak előttünk!

Tehát, ha még nem frissítetted a LinkedIn profilképedet egy ideje, akkor ideje elgondolkodnod rajta. Keress fel egy jó portréfotóst, aki elkészíti a friss képedet, és ne aggódj, ha kicsit idősebbnek látszol rajta, mint amilyennek érzed magad! A lényeg az, hogy felismerjenek, és pozitív benyomást keltsünk azokban, akikkel kapcsolatba kerülünk. És végül, ha valaki azt mondja, hogy jobb vagy, mint a fényképeiden, akkor ez a legnagyobb dicséret lehet.

Mennyire friss és fitt a LinkedIn vagy a facebook profilképed?

Mondd el a véleményed
hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámok eheti – 8. hét: 2023.02.26

Kinder nyereményjáték 2023 – Nyerjen vidám családi kalandokat!: A játék 2023. április 29-ig tart!