Mi lányaink a Numero Magazinban

Hirdetés

A népszerű magazin februári számában két sorozatot is magyar lányokkal készítettek a szerkesztők. Mihalik Enikő és Palvin Barbara egy lapban!    

Bal oldalon egy korábbi, jobb oldalon pedig a legfrissebb Mihalik Enikő – Numéro címlap! Nálad melyik a nyerő?

Örömteli hír, hogy a Numéro nem először foglalkoztatja egyszerre a két modellt, 2010 augusztusában ugyanis mindketten kaptak egy-egy sorozatot. Azonosság, hogy Enikő már a két évvel ezelőtti képeken is megvált ruháitól. Különbség pedig az, hogy ezúttal a címlapról is legkeresettebb modellünk tekint vissza ránk (bár ez sem újdonság, ugyanis ez lett büszkeségünk harmadik Numéro címlapja!). Az is tény, hogy az idei sorozatok mindkét szépségünkről sokkal jobban sikerültek. Barbi fotóit Viviane Sassen készítette. A bájos lány ruhái elsősorban a kék, illetve a fekete tónusaiban pompáznak, ezzel pedig szinte beleolvad környezetébe. Beleolvadna, ha szépsége nem emelné ki a sziklák zord világából. Mihalik Enikő vizes képeit pedig a Sofia Sanchez és Mauro Mongiello páros kreálta. Ilyen lapot oszthatnának nekünk is, tudnánk mit hozzászólni!

Lányaink szerencsére idén is sorra kapják a felkéréseket. A táskáiról ismert olasz Gherardini SS12 arcaként foglalkoztatja Mihalik Enikőt, aki emellett főszerepet kapott Yves Saint Laurent reklámfilmjében, feltűnt a Club Monaco 2012-es tavaszi lookbookjában, sőt a békéscsabait lányt választotta a francia Chantelle márka is.    Barbi pedig a Victoria’s Secret, illetve az Armani legújabb kollekcióját népszerűsíti, miközben a L’Oreal Paris csapata is felkérte őt nagykövetének. Ugyanis őt bízták meg a márka új ajakrúzsának, a Rouge Caresse-nek reklámozására.   A legszebb az egészben, hogy még csak egy hónap telt el a 2012-es évből! Csak így tovább lányok!

Az idei sorozatban többet látunk Enikő szép arcából (jobb oldal).

Hirdetés

Hirdetés

Amíg tavaly (jobb kép) stúdióban, idén külső helyszínen készültek Barbi fotói.
 
Írta: Hatos Nikolett. 2012.02.03.
Mondd el a véleményed

Vastag Tomi igazi társra lelt

Új zsűri a Csillag születikben?