Miből lesz a cserebogár? Janicsák Veca

Hirdetés


Sorozatunk második részében az X-faktor I legjobb énekesnőjével, Janicsák Vecával foglalkozunk. Nézzük meg, hogy hogyan alakult eddigi pályafutása, amely során bizony külseje is sokat változott.

Hirdetés

Veca 1989.október 19.-én született a Z’zi Labor énekese, Janicsák István második lányaként. Az iskolában versenyeken vett részt, az érettségit követően pedig gyártásszervezőként kezdett el dolgozni egy szinkronstúdióban. Rövidesen felkereste a Nickelodeon tévécsatorna, hogy több főcím, illetve betétdalt a lánnyal készítsen el. Az első igazán nagy figyelmet 2007-ben kapta meg, amikor benevezett a Csillag születik versenyébe. Az átütő siker azonban nem ekkor jött el, hanem 2010-ben, amikor az X-faktor tehetségkutató műsorában próbált szerencsét.


2007-ben fekete tincsekkel ismerhettük meg. (RTL-klub)
 

Az X-faktorban Geszti Péter volt a mentora, akivel együtt egészen a negyedik helyig jutottak, ezzel pedig Veca lett a műsor legjobb énekesnője. Hamarosan válogatáslemeze jelent meg az élőadásokban elhangzott dalaiból, ez a korong pedig alig öt hónap alatt platinalemez lett. Tavaly augusztusban jött a következő album: Második X címmel, amely szerepelt a MAHASZ lista első helyén. Legfrissebb lemeze a Veca Világa, amely az eladások alapján MAHASZ második helyét érdemelte ki.


Az X-faktor hozta meg számára a sikert, ő lett a műsor legjobb énekesnője. (RTL-klub)
 

Eddigi legnagyobb saját slágere a Kék Angyal, illetve a Labirintus. A dalokhoz egyszerre forgatott videoklipet. A Labirintus a Class FMen negyedik, a Viva Charton pedig a harmadik helyig jutott el.

Veca számára a tavalyi év igazi díjesőnek mondható, ugyanis magáénak tudhatja a Bravo Otto: Év női előadójának, a Glamour: A legszebb hajú sztárjának, illetve a Nők Lapja: Az évtized nőjének járó elismerését. Legutóbb pedig Az év legjobb női hangja trófeáját nyerte el a Transilvanian Music Awards által. De az sem kizárt, hogy a lány ma egy újabb díjjal tér haza, ugyanis jelölve lett a Glamour magazin Legjobb énekesnője kategóriájában.

Hirdetés

Szereti nőnek érezni magát. Legutóbb tíz kilótól szabadult meg. (Tigerphoto, Myaudio)


Ez idő alatt természetesen Veca külseje is formálódott. Egykori fekete haja világosabb lett, az X-faktor után pedig hajhosszabbítással tette nőiesebbé küllemét. Az énekesnő a műtincsek mellett nemrég több mint tíz kilótól szabadult meg, így sokkal bátrabb lett az öltözködést illetően. Ruhatára sokat változott, kevesebb a csillogós darab, több lett a sötétebb szett, amely tökéletesen passzol frizurájához, illetve barna szeméhez. Nektek az akkori, vagy a mostani Veca jön be jobban?

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.22.

 
Mondd el a véleményed

Hollywood Dr. Szöszije ma 36 éves :)

Mozipremierek a hétvégére