Wolf Kati

Hirdetés

Divatvilág rovatunk új sorozatában górcső alávesszük, hogy milyen változásokon mennek át kedvenc sztárjaink, és hogy hogyan jutottak el a reflektorfénybe. Elsőként itt van az X-faktor egyik legnagyobb felfedezettje, aki mára már egy igazi dívává nőtte ki magát. Ilyen volt Wolf Kati!

Ilyen volt, ilyen lett Wolf Kati!
 

Wolf Kati 1974. szeptember 24-én született a család legkisebb gyermekeként. Mindössze hét éves volt, amikor felénekelte a Vuk című rajzfilm főcímdalát. Később Kati több zenekarban is énekelt, 2001 óta tagja a Nagy János jazz, illetve Queen Tribute együtteseknek. Bár korábban is gyakorlott énekesnő volt, az igazi sikert az X-faktor versenye hozta el számára.

Hirdetés

 

Kevesen tudják, hogy Katinak nem a Vár holnap című korong volt debütáló anyaga. Első önálló lemeze 2009-ben jelent meg, Wolf áramlat címmel, a dalokat pedig édesapja, Wolf Péter szerezte. A show után az X-faktor élőadásaiban előadott dalaiból válogatás cd-t dobtak a piacra, végül elérkezett a már említett Vár a holnap című korong is, amely a MAHASZ listáján egészen a tízedik helyig jutott.

Hirdetés

A tehetségkutató előtt rövidebb, sötétebb, hajjal hódított.

 

Legsikeresebb dalát a Szerelem miért múlsz című sláger jelenti, amely angol nyelven is megjelent. A szöveget Geszti Péter, a zenét pedig a Rácz Gergő – Rakonczai Viktor páros szerezte. A What about my dreams-sal Kati indult a sokat említett düsseldorfi Eurovíziós dalfesztiválon, ahol a huszonkettedik helyezést érte el. Legfrissebb klipje, a Vár holnap hosszú hetekig szerepelt a MAHASZ, a Viva Chart, illetve a Class FM listáján is.

Az X-faktor alatt gyakran láthattuk rövid szettekben, göndör fürtökkel.

Az énekesnő többek között magáénak tudhatja a Dortmundi rádió Eurovíziós külön – , a Gundel -, a Szenes Iván – díjakat, illetve tavaly ő kapta meg a Viva Comet Legjobb női előadójának járó trófeáját is. Holnap pedig újabb elismeréssel lehet gazdagabb, amennyiben a Women of the Year gáláján elnyeri az Év énekesnőjének járó kitüntetést. Kati az évek során igazi dívává nőtte ki magát. Sötétebb, és egyenesebb tincseit a szőke árnyalatai váltották fel, illetve dögösebbnél dögösebb göncöket húz magára. Az X-faktor stylistja gyakran adott neki rövid darabokat, amelyekért Kati időnként komoly kritikákat kapott. Sokan ugyanis úgy tartották, hogy egy többgyermekes édesanyának nem illik ilyen öltözékben mutatkoznia. Az egykori versenyző azonban tesz az efféle véleményekre. Még szerencse! A holnap esti gálára is nagyon készül, ahol egy Mózes Dóra által készített szettben tűnik majd fel. Nagyon várjuk!


Mára ő a zeneipar egyik legnagyobb dívája.

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.21.

Mondd el a véleményed

Magna Cum Laude-val nyit újra a Zöld Pardon!

Díjat kapott Dj Dominique