Miller Zoltán akár száz utat is megtesz egy álomért!

Hirdetés

 


14 év után új dallal rukkolt elő az Emberek együttes, amelyet május 16-án a Ram Colosseumban mutattak be először a nagyközönség előtt. A fogadtatás fantasztikusra sikerült, a közönség imádta és a koncert vége állva vastapssal fejeződött be. Ez nem meglepő, hiszen az Emberek zenekar slágert slágerre halmozott. Száz út, Süt a nap, Tábortűz, Mama ,Forog a föld …mind olyan dal, melyet szinte mindenki ismer és emlékek fűződnek hozzá.

Hirdetés

Hirdetés

Miller Zoltán az együttes oszlopos tagjaként száz utat megtéve valósítja meg álmát az Álom az élet című új dallal. Hiszen ahogy a dalban énekli: “Volt egy hit, volt egy vágy, ez vitt tovább”. A zenekartól megszokott könnyed, dallamos hangzás nem marad el most sem. Az új dal annyiban tér el az előzőektől, hogy most nem Valla Attila írta a dalszöveget, hanem Miller Zoltán. Viszont a zenét ugyanúgy Berkes Gábor szerezte, mint a korábbi slágereknél. Hogy készül e klip az újdonsághoz, még a jövő zenéje. Az
biztos, hogy sokszor fogjuk hallani az Álom az élet című dalt.

Íme a dal:

{youtube width=”560″ height=”349″}wqDQWR_UAKs{/youtube}

Az énekes-színész folytatja művészi pályafutását. Az elmúlt években sok színházi darabban játszott (több mint 30 főszerep), és önálló zenés produkciókban vett részt. Idén februártól ismét aktív színpadi életet él. Zoltán egy új műsorral, a Zene az kell című produkcióval kápráztatja el a rajongóit , az országos turné elkezdődött és  határon túli magyar lakta települések is tervben vannak. A Budapesti bemutató február 28-án volt, azóta folyamatosan bővül az előadások száma és helyszíne. A turné állomásai voltak: Kecskemét, Szeged, Körmend, Celldömölk, Nyíregyháza, Vác. További helyszínek: Gyöngyös, Salgótarján, Erdély, Szentes, Nyírbátor. Sztárvendége a csodálatos hangú Mahó Andrea.

A produkció sikerét Miller Zoltán és Mahó Andrea nagyszerű párosa mellett a különböző musical betétdalok (Operaház fantomja, Made In Hungária, Evita, Valahol Európában), világ- és magyar slágerek, örökzöldek (Máté Péter, Fenyő Miklós, Emberek) színesítik.


Miller Zoltán várhatóan júliusban a Báthory Erzsébet musicalben Caravaggio szerepében fog feltűnni a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, majd augusztusban az Evita musicalben Che Guevara szerepében az Iseumi Szabadtéri Játékokon, Szombathelyen.

 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.05.30.

 

Mondd el a véleményed

YOUNG G – jön az új klip és megpróbálunk Európa felé nyitni…

Baricz Gergőnek elege lett! Inkább énekel!