Baricz Gergőnek elege lett! Inkább énekel!

Hirdetés

Az X- Faktor énekese a napokban teljesen kiakadt. Kováts Verával való kapcsolata úgy néz ki tényleg vége lett. Az újságírók kapva kaptak az alkalmon és Gergőt ismét címlapra tették. Korábban azt nyilatkozták a fiatalok, hogy a távolság nem akadály, és a szerelem erősebb köztük, minthogy vége legyen. Most mégis úgy tűnik ez kudarcba fulladt, és nem működik. Közben elkezdődtek a találgatások, hogy vajon egy harmadik fél áll e a szakítás hátterében. Gergő akkor borult ki igazán, mikor a lapok egykori mentorával, Keresztes Ildikóval hozták össze.

Hirdetés
Közösségi oldalán így reagált: “ Na de most mehetek vissza ezek közé a kiszabott újságírók közé, akik még meg sem kérdeznék, hogy “Te Baricz? télleg együtt vagy mentoranyáddal?” hanem már PÁRként emlegetnek. Nekik üzenem: … nem … nem vagyunk együtt… Ildikóval nem… vérszerinti édesanyukátokkal… IGEN.
Az aggódó családnak… aki az ügy tisztázására szólít fel, egy bulvárlapban … nyugalmat kívánok… és nekik is üzenem… nincs semmi más köztem és Ildikó között, mint barátság.”

Azt tudni kell, hogy Gergőt senki nem hívta fel, senki nem kérdezte meg a dolog valódiságáról. Így nem meglepő, hogy az X- Faktor sztárjának elege lett!

Hirdetés

Azonban az énekes inkább karrierjére koncentrál. Így első dala is megszületett. Kicsit rockos, vidám, dallamos. Baby-Bebogyó címmel íme a dal:

{youtube width=”560″ height=”349″}JCSgVeZzqlw{/youtube}

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.05.30.

Mondd el a véleményed

Miller Zoltán akár száz utat is megtesz egy álomért!

Prometheus