Miller Zoltán: Az ember mindig magán sír, nem másokért.

Hirdetés
 

 

Szerdán stúdiónkban járt Miller Zoltán. Így készülhetett el az eddigi talán legjobb hangulatú Divatikon Kvíz, amelyből kiderül, hogy a tehetséges, roppant sármos előadó miként vélekedik az ünnepekről, vagy éppen milyen ajándékoknak örül a legjobban. De azt is megtudhatjátok, hogy mit tart legrosszabb tulajdonságának a gyermekeit mindennél jobban imádó édesapa. Részletek a cikkben!

Hirdetés

Nyitottál már ki korábban neked szánt ajándékot?
Természetesen! Gyerekkoromban ez szinte mániám volt. Gyakorlatilag alig volt olyan ajándék, amit ne tudtam már korábban, mert mindent felkutattam. Édesanyám azért nagyon ügyesen csinálta ezt a dolgot, mert valamit mindig el tudott rejteni előlem!

Valentin-nap, Karácsony. Mit gondolsz ezekről az ünnepekről?
A legszebb emlékem a Karácsony, amit tavaly ünnepeltem a gyermekeimmel. Akkor már egyedül voltam, egyedül éltem, és ők átjöttek huszonötödikén. Huszonnegyedikén egyedül voltam. Főztem magamnak, megcsináltam az asztalt, feldíszítettem a fát. Egy nagyon jó érzésű dolgot vittem végig, teljesen egyedül. Aztán másnap vártam a két gyermekem, eljött a kisfiam és a kislányom, ami óriási élmény volt. Alapvetően a Valentin-nappal kapcsolatban, azt gondolom, hogy valójában úgy kellene csinálni ezt a dolgot, hogy mindennap Valentin-nap legyen. Nem szeretem, hogy kitaláljuk azt, hogy „na a mai nap a szerelmeseké”. És mi van a többivel?

 

Hirdetés

Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét.
Királyság! (nevet)
Mi az első dolog, amit teszel, mihez kezdenél az összeggel?
Én ezt már elterveztem nagyon-nagyon sokszor. Az biztos, hogy egy jelentős részét jótékonyságra használnám fel, különböző alapítványokat támogatnék. Mindenféleképpen félretennék a gyermekeimnek.

Iskolában hányas voltál…
Énekből: Ötös.
Tesiből: Ötös.

Könnyen ismerkedsz? Van olyan barátod, aki rajongói körből került ki?
Ilyen szempontból távolságtartó vagyok. Alapvetően könnyen ismerkedem, de nálam megvannak a határok. Egy rajongó mégis volt! Mahó Andrea,  rajongóból lett barát! (nevet)

Első szerelemről mi jut eszedbe?
Az hogy, milyen régen volt!

Írtál már szerelmes levelet?
Írtam, és nagyon csúnyán! Borzasztó rondán írok, szerintem el sem tudták olvasni!

Első nyilvános szereplésed?
Egy kocsmában volt, ahol opera áriákat énekeltem tizenhat évesen.

Mik az ismertség előnyei?
Sok a csaj! (nevet). Általában nekem nagyon jók a visszajelzések, sok pozitív, jól eső dolgot kapok emberektől.

És a hátrányai?
Mahó Andrea (aki szintén részt vett a fotózáson): Hogy sok a nő! (nevetnek)
Miller Zoltán: A megfelelési kényszer. Hogy nincs meg a megfelelő egyensúly, mintha te nem is egy ember lennél… 

Mikor sírtál legutóbb?
Fél éve. Magánéleti ügy kapcsán, az ember mindig magán sír, nem másokért.

 

Ha vitába keveredsz, akkor te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Ha azt érzem, hogy fontos nekem a másik, akkor képes vagyok átlépni a dolgon, még akkor is ha tudom, hogy nem én voltam a hibás, tehát nincs igaza a másiknak. Ha pedig tudom, hogy én voltam, aki vétkezett valamiért, akkor meg: pláne én kezdeményezem a békülést!

Mi a legrosszabb tulajdonságod?

Szép vagyok! (nevet) Okos! (nevet) Most már próbálom kordában tartani: de a hirtelenharagúságom.  Hirtelen ember vagyok, és az nem mindig jó. Bár ezt mostanában nagyon szépen sikerült jó helyre tennem. Szóval valójában nincs is rossz tulajdonságom! (nevet) Igazából aláírom: szétszórt is vagyok!

 

Legkedvesebb rajongói ajándék?
Egy éjszaka! Ja nem, egy kocsi! (nevet) Viccet félretéve, amikor a gyerekeimmel kapcsolatban adnak ajándékot, akkor azoknak mindig nagyon örülök! Az egyetlen ajándék, ami ki van rakva nálam, az egy háromdimenziós üveg egy fotóval. Az operaház fantomjának bemutatóján készítettek rólunk egy képet a kisfiammal (a lányom akkor még nem volt), és ebből készült az ajándék.

 

Ha már fotózáson vagyunk, mi volt az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?
Legutóbb a gyerkőceimmel voltunk Olaszországban, és ott készítettem képeket.

 

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.09.28.

 

Mondd el a véleményed

Perdülj táncra a moziban!

A Barátok közt Szabija keresi az igazit! (+videó)