Milliós főnyeremény a kincsvadászaton

Hirdetés

2021 márciusában indítják útnak Európa nagyszabású kincsvadászatát, amelynek fődíja: 2 000 000 Ft értékű befektetési aranyrudak és egy páros utazás. A Nemzet Aranya szabadtéri kincskeresésben bárki részt vehet, aki elég leleményes, gyors és jó problémamegoldó készséggel rendelkezik.

Magyarország egyik legnépszerűbb szabadulószoba hálózatának tulajdonosa, Koltai Balázs merész vállalkozásba kezdett. Monumentális kincsvadászatot szervez, amelynek indulásakor saját maga ássa el a fődíjat jelentő 2 millió Ft értékű aranyrudakat!

„Szerettünk volna valami igazán új és vad ötlettel előállni. Ilyen még nem volt Európában, hiszen Budapesten és környékén valahol elástunk 2 millió forintot aranyban. Gyerekként mindenki szeretett volna legalább egyszer kalóz vagy kincskereső lenni. Az emberek szeretnek értékes dolgokat megtalálni, nyomozni, felfedezni. Ráadásul ez egy szabadtéri program, ami akár a vírushelyzetben is tud működni! Mindenképp olyan dolgot szerettünk volna, ami a szabadban is le tudja kötni az embereket, összehozza a családokat, baráti társaságokat, és van plusz motiváció is a játékra.” – nyilatkozta Koltai Balázs, a kincsvadászat ötletgazdája.

Hirdetés

„Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a járvány utáni időszakban újra össze tudjuk hozni az embereket, és felrázzuk őket a bezártság okozta lesújtott állapotból!” – tette hozzá Ureczky Balázs, a projekt társtulajdonosa.

A 2021. március 6-án induló kalandjátékra már lehet jelentkezni!

Mondd el a véleményed

Szép újévi versek

Napsugár Anna

Te is lehetsz James Bond! – közös klippel jelentkezik Napsugár Anna és Kaszás Péter