Mindent is – magyar nyelvű dallal jelentkezett Mr. Vasovski

Mr Vasovski
Mr Vasovski
Fotó: Balogh Albert -Albertofoto – www.albertofoto.hu +36 30 454 3773

Rendhagyó módon magyar nyelvű klippel jelentkezett Mr Vasovski

A dalról Vasovski Norbert így nyilatkozott magazinunknak: “A Vasovski Live egy nagyon jó hangulatú és fiatalos lendületű csapat és ezt próbáltuk a saját dalokon keresztül is átadni az embereknek. Ennek szellemében készült a Mindent is című dalunk, ami egy tökéletes bulikalauz lehet bármely az éjszakába szeretni járó férfi számára. Nem kizárt, hogy talán készül majd egy dal kifejezetten a hölgyeknek is ezután, de a csapat fő mondanivalója inkább a zene, a hangulat és a fiatalos életérzés. Amikor ötleteltünk a klipen rögtön egy húron pendült az agyunk a csapattal. A dal adja magát,szóval egy szórakozóhelyet kellett találnunk. Egyértelműen mindenki a budapesti raqpart mellett tette le a voksát. Ez a nyári rezidenciánk a fővárosban és nagyon szeretjük a helyet. Ez elég fontos, hogy otthonosan, lazán tudjunk működni a helyszínen és egy jó hangulatú klipet tudjunk létrehozni.”

A klipben látható párt egyébként Balogh Eleni és kedvese, Soós Dávid alakítják, míg a klip első felében látható hölgyszereplőt az a Kolczonay Júlia testesíti meg, akit már azok az olvasóink is ismerhetnek, akik az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatot is rendszeresen követik. Júlia egyébként rendkívül sokoldalú, színes egyéniség: jelenleg családállítással foglalkozik és párkapcsolati coach-ként is tevékenykedik.Így nyilatkozott magazinunknak:
“Norbi által jól ismerem a csapattagokat, könnyű velük megtalálni a közös hangot. A két főszereplőnk is nagyon kellemes csalódás volt, szimpatikus fiatal pár, könnyű volt velük együtt dolgozni.”

 

Magazinunk Soós Dávidot is megkereste, aki a klipről így nyilatkozott:
Nagyon élveztem a forgatás minden percét, rögtön sikerült megtalálni a közös hangot Vasovski Norbival és a csapat többi tagjával. Magát a klip forgatókönyvét pedig nagyon testhezállónak találtam, mivel tulajdonképpen a valóságot kellett “eljátszanunk” a szerelmemmel, leszámítva azt, hogy természetesen nem aznap este ismerkedtünk meg… Végül, amikor megnéztem a már elkészült klipet, egyből beleszerettem a zenébe is, nagyon fülbemászó, igazi bulisláger lehet! Nagyon örültem, hogy ezzel a csapattal dolgozhattam, köszönöm nekik innen is!”

Dávid párja, Balogh Eleni így vallott a forgatásról: “Nagyon örültem a felkérésnek és számomra megtisztelő volt. Annak még inkább örültem, hogy a szerelmemmel vehetek részt ebben a szuper kalandban. Nagyon kedves volt az egész banda, kedvesen fogadtak minket. A forgatást is nagyon élveztük a párommal és a végeredményt meglátni… csodálatos volt! Szerintem szuper a zene, minden nap szoktam dúdolgatni. Gratulálok nekik!”

 

Borítókép: Csízik Balázs

https://www.behance.net/csizikbalazs

https://www.instagram.com/csizikbalazs

www.balazscsizik.com

Mondd el a véleményed

KINGDOM OF THE END – A Bulls of Prey újdonsága

Saya Noé - fotó: Ladocsi András

Under the river – Különleges klippel jelentkezett Saya Noe