Molnár Andrea hihetetlen átalakulása

Hirdetés

 

Molnár Andreát a legtöbben a Szombat Esti Lázból ismerhetik, ám azt kevesen tudják róla, hogy nem csak a tánc szerelmese, de egyben világbajnok dobogós is. Az aktív mozgással töltött idő meg is hozza az eredményt, Andi kifogástalan idomai, tökéletes alakja sokaknak irigységre ad okot. 

 

Hirdetés

Hirdetés

Bár sokan azt gondolják a tánc, mint hivatás már önmagában elegendő ahhoz, hogy valaki tökéletes alakkal rendelkezzen, valójában Andi szerint, a történetbe nagyban beleszól egy genetika nevű tényező is. „Az az igazság, hogy nekem a felmenőim között több túlsúlyos ember is volt, úgyhogy mindig nagyon oda kellett figyelnem az aktív pályafutásom alatt, hogy hogyan étkezem, milyen módszerrel diétázom, illetve a tánc mellett további kiegészítő sportokat, cardio mozgásformákat végezzek”- árulta el Andi, aki az aktív amatőr versenyzői pályafutását az elmúlt hónapokban végleg befejezte.

 

Az utóbbi időszak megviselte a táncművésznőt

Andi elmondta, hogy egy nagyon intenzív időszakon van túl, mely igencsak igénybe vette szervezetét, és egy időre elvesztette a lendületet a sportolásban. „Az elmúlt évem nagyon érdekesen zajlott, mert belekóstoltam a fitnesz világába, és a versenytánc mellett lejártam konditerembe is, illetve elkezdtem futni, biciklizni, és elindultam egy világbajnokságon, ahol harmadik helyezett lettem. Ez télen volt, utána jött a műsor, ami megint csak nagyon igénybe vette a szervezetemet. Majd pihentem egy hónapot, és úgy éreztem, hogy kicsit elegem van mindenből. Bár a tánc fontos részét képezi az életemnek, sokan nem tudják, de megterheli az ízületeket, és ha abbahagyod könnyen felszaladnak a kilók. A Power Plate vibrációs mozgásforma azért is tűnt remek választásnak számomra, mert nagyon változatos, teljesen átmozgat, ugyanakkor csak fél órás egy intenzív edzés.  Meglepő, hogy milyen sokat segített az alakomon, az pedig külön jó, hogy végig melletted van egy szakértő edző”- árulta el a táncosnő, aki azt is hozzátette, eleinte meglepte, hogy ugyanazt az intenzitást érezte, mint mikor 3-4 órát edzett konditeremben.  „Ami a legnagyobb visszaigazolás, hogy a párom 3 hét után észrevette az eredményt. Úgy érzem visszatértem kicsit a sport szeretetéhez, ezután az intenzív év után, ami a hátam mögött van”- mondta Andi!

 

„A mozgás nem kompenzálja a rossz étkezési szokásokat”

Andi is vallja azt az elterjedt nézetet, miszerint nem elég csupán a mozgásra ügyelnünk, rendszeres egészséges étkezés nélkül ugyanis nem érhetjük el a kívánt eredményt. „Azt szokták mondani, hogy nem szabad fogyókúrázni, másrészt csak a sportolással nem lehet elérni azt az ideális alakot, amit az ember szeretne. A rendszeres egészséges étkezés szabályit én is igyekszem betartani. Korábban belefogtam egy komoly fitneszdiétába, ami csak tiszta ételeket tartalmazott, és ettől azért az ember előbb utóbb egy kicsit besokall. Emellett én imádok enni, ezért az ízek, és a színek nagyon hiányoztak. Most próbálom én is megtalálni azt az aranyközéputat, amiben természetesen egy kis bűnözés is belefér. De azt hiszem teljesíthető kihívás, hogy mértéktartóan, de ugyanakkor élvezettel étkezzünk. Csak az nem mindegy hogy a nap melyik időszakában, és milyen formában fogyasztja el az ételt az ember.”

 

Mondd el a véleményed

Győrfi Pál “A nátha gyógyíthatatlan betegség”

Tolvai Reni és Caramel nagy elhatározása!