Tolvai Reni és Caramel nagy elhatározása!

Hirdetés

 

Minden eddiginél nagyobb sikerrel került megrendezésre az idei NESTLÉ Fitbalance Millenáris rendezvény! Több ezer ember edzett egyszerre a területen, ahová természetesen a „Sztárok az egészségért program” nagykövetei is ellátogattak! Ott volt Schobert Norbi és Rubint Réka, akik több ezer embernek tartottak edzést, valamint Debreczeni Zita, Nagy Adri, Kozák Danuta, Baronits Gábor, Berkes Gabi, Berkes Olivér, Deutsch Anita, Müller Attila, Rippel Feri és Viktor, DJ Dominique, Bárány Attila, Fekete Tünde, Szabó Melinda, Sarka Kata és gyermekei. Magyaroszág legszebb lányai is részt vettek a Fitbalance-on, jelen volt Kárpáti Rebeka, Tímár Brigitta és Konkoly Ági. Caramel és Tolvai Reni pedig elhatározták, hogy megváltoztatják eddigi életmódjukat, mégpedig a Fitbalance segítségével!

 

Hirdetés

Az idei Fitbalance rengeteg különlegességgel várta a látogatókat. A 110 kiállító és a 10 színpad mellett, különböző érdekességekkel is készültek a szervezők. A NESTLÉ első alkalommal állította fel a rendezvényen Magyarország legnagyobb reggeliző asztalát, amely több mint félszáz méteres hosszával bekerült a hazai rekordok történetébe. Egy óra alatt több százan költötték el teljes értékű gabonával készült gabonapehelyből, friss gyümölcsből és tejtermékből álló reggelijüket. A finom reggelin több hazai hírességet is fel lehetett fedezni, hiszen ott volt Gubás Gabi, Farkasházi Réka és Buday Péter is.

 

Erdei Zsolt Madár vezetésével pedig egy újabb rekordot állítottak fel a jelenlévők, mégpedig a legtöbben egyszerre fekvőtámaszt végzőkét. Több mint 1000 ember végezte egyszerre, szabályosan ezt a gyakorlatot, melyre még eddig sehol sem vállalkoztak!

 

Az eseményre a „Sztárok az egészségért program” nagykövetei is kíváncsiak voltak, így sok ismert emberrel lehetett találkozni a rendezvény területén. Schobert Norbit és Rubint Rékát megrohamozták a rajongók. Az órájuk alatt DJ Dominique és Bárány Attila élőben keverték a zenét, amitől még pörgősebb lett a tempó. Sarka Kata, Müller Attila, Kárpáti Rebeka, Tímár Brigitta és Konkoly Ági is részt vettek különböző aktivitásokon. Tolvai Reni, Berkes Gabi és Berkes Olivér inkább az egészségmegőrzésre fektették a hangsúlyt, hiszen részt vettek egy masszázson és több orvosi szűrésen is.

 

Hirdetés

Tolvai Reni és Caramel a helyszínen jelentették be, hogy részt vesznek a Fitbalance Food&Cafe életmódváltoztató programjában és 2 hónap alatt formába hozzák magukat! Mind Caramel, mind Reni nagyon várják már az első edzéseket és a látványos eredményt is!

 

Az idei Fitbalance Millenáris sosem látott sikerrel zárul, így a tavaszi Fitbalance Aréna rendezvényre a szervezők újabb meglepetésekkel készülnek majd!

 

www.fitbalance.hu

 

Mondd el a véleményed

Molnár Andrea hihetetlen átalakulása

Szekeres Nóra tanácsai megfázás ellen