Molnár Szulita: Folyamatosan emlékeztetnek, hogy érdemes énekléssel foglalkoznom.

Hirdetés


Hirdetés

Petra és Vali után Szuli is kitöltötte velünk a Divatikon Kvízét! Kíváncsiak vagytok, hogy kivel pózolt legutóbb az X-faktor (Like) felfedezettje fényképezőgép előtt? Hogy mit kezdene a Lottó főnyereményével? Vagy, hogy romantikus alkat-e? Mindez kiderül cikkünkben!      1. Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?     

Imagine dragons: Radioactive… (mosolyog)

2. Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?
Nem, vagy legalábbis nem emlékszem rá. Bár mindig kutattam az ajándékok után, sosem találtam meg őket… Talán nem is baj… (mosolyog)

 

3. Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről?
Nem szoktam ünnepelni általában az ilyesfajta eseményeket. A Valentin-napot általában ugye a párjával ünnepli az ember, én pedig viszonylag ritkán vagyok párkapcsolatban.

 

 

4. Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?
Tudom, hogy közhelyes, de mindenképpen adakoznék a rászorulóknak, és Anyukámnak nyitnék egy műhelyt, ahol tudna a kézműves dolgaival foglalatoskodni. Valamint biztos, hogy kertes házra cserélném a mostani otthonunkat. Meg esetleg vennék magamnak is egy kis egyszobás lakást valahol Budapesten. Amihez viszonylag kevesebb pénz is elég lenne, az pedig egy új gitár, amire már nagyon régóta vágyom! (mosolyog)

 

 

5. Hányas voltál a suliban…
Énekből:5
Testnevelésből:3

 

6. Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat? Van olyan barátod, aki esetleg ebből a körből „került ki”?
Alapvetően nyitottnak tartom magam, és szívesen ismerkedem, beszélgetek emberekkel, de van egy határ, amit azért nem mindenki léphet át. Nincs olyan barátom egyelőre, aki a rajongók közül került volna ki. Persze nem mondom, hogy ez nem változhat! (mosolyog)

7. Mi jut eszedbe az első szerelemről?
Az első szerelem nekem amolyan filmbe illő dolog. Zárójelben megjegyezném, hogy a kedvenc filmemben a két főszereplő bár szerelmesek egymásba, mégsem jönnek össze a végén. Ugye ilyen filmek is vannak… (mosolyog)

 

Hirdetés
8. Írtál már szerelmes levelet?
Nem írtam még szerelmes levelet, viszont én már kaptam. Annyira nem rajongok az ennyire romantikus dolgokért. Persze természetesen jól esik minden apró kedvesség, de azért nem feltétlen ragaszkodom hozzá. Aztán ki tudja, lehet, hogy egyszer majd olyan szerelmes leszek, hogy én fogok levelet írni!?

 

 

9. Mikor volt az első nyilvános szereplésed?
Általános iskolás koromban voltak ilyen kis Ki mit tud?  jellegű rendezvények, ahol mindig valami színdarabot adtunk elő. Talán negyedikes lehettem, amikor először volt ilyen fellépésem, de az is lehet, hogy már korábban megtörtént. Nagyobb közönség előtt viszont körülbelül tizenöt éves koromban énekeltem először.

 

10. Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?
Jó érzés, hogy az emberek megismernek az utcán, mosolyognak, gratulálnak, leveleket írnak. Folyamatosan emlékeztetnek arra, hogy érdemes énekléssel, és zenével foglalkozni. Nagyon sok erőt adnak! (mosolyog)

 

10+. És mik a hátrányai?
Az, ha az ember ismert nagyon sok felelősséggel jár, mivel vannak, akik példaképként tekintenek rád, és senki nem szeretne rossz példát mutatni! (mosolyog) De valójában sokkal több jó oldala van ennek, mint a rossz!

11. Mikor sírtál legutóbb?
Pontosan nem tudom megmondani, de talán pár napja.

 

12 Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Attól függ, hogy kinek volt igaza. Én nehezen, de hajlandó vagyok beismerni, ha tévedek. A békülés kezdeményezése pedig attól is függ, hogy kedvelem-e az illetőt, akivel vitáztam, vagy sem.

 

13. Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
Nagyon lusta, és önfejű vagyok.

14. Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?
Minden ajándéknak örülök, kaptam már plüssöt, rajzokat, csokit! Mindnek nagyon örültem! (mosolyog)

15. Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?
Egy bulifotó Petuval! (mosolyog)

Írta: Hatos Niki. 2012.12.02.

Mondd el a véleményed

Barnicskó Vali: Gyűjtöm a napi indokolatlanságokat!

Advent ünnepe