Nem lehet elég korán kezdeni… Karácsonyi ajándékötletek nőknek

A karácsonyt ma már szinte mindenki ünnepli, vallási hovatartozástól függetlenül szerte a világon, és szokásosan ajándékokat adunk a családtagok, barátok és az üzleti partnerek számára.

 

Rendszerint az év végi hajrában igyekszünk beszerezni mindent, aminek a vége kapkodás és rengeteg idegeskedés, pedig ha időben kezdjük a készülődést, nem kell, hogy így legyen. Még az ősz eleje is korainak tűnhet sokak szemében, pedig ha el akarjuk kerülni az őrületet, ez a tökéletes időpont. 

Hirdetés

Az igazán előrelátók év közben is megragadják az alkalmat, és egy kis noteszban vagy a mobiljukban gyűjtik az ötleteket, így elkerülik a zűrzavart, és az ünnephez méltóan, lelassulva és várakozással telve várják a nagy napot. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének gondban a választásnál, különösen, ha egy szeretett nőnek keresnek ajándékot, ugyanis velük talán még nehezebb dolguk van, de ilyen esetben jól jöhetnek a Bellio karácsonyi ajándékcsomagok. Mutatjuk, mit adj, ha nincs semmi ötleted!

 

Milyen ajándékot adjunk?

 

Alapvetően minél közelebbi ismeretségben vagyunk az illetővel, annál könnyebb dolgunk van, amikor meglepetést kell neki választani, mert ismerjük az ízlését, a kedvteléseit. És a legtöbb kapcsolatban a kialakult ajándékozási szokások is sokat segíthetnek. Ennek ellenére komoly fejtörést okozhat a karácsonyi ajándékozás, hiszen a legjobbat szeretnénk. 

 

Távolabbi vagy üzleti kapcsolat esetén kerülni kell a túlzottan személyes és nagy értékű meglepetéseket, ami részben segíthet a választásban. Jól működnek ilyen relációkban az előre összekészített ajándékcsomagok, amelyek gyors és egyszerű ajándékozást tesznek lehetővé. Az ezzel foglalkozó cégeknél általában alkalom, nem és összeghatár alapján összeállított kész dobozok közül válogathatunk. 

 

Meglepetések nőknek

 

Tipikus női ajándék a virág, amely minden kapcsolatban megállja a helyét, és a legtöbb hölgy szívét meglágyítja, ráadásul bármilyen alkalomra bevethető. Adhatunk 1 szálat vagy ízlésesen összeállított csokrot, magában vagy más ajándék mellé kísérőnek, név- és születésnapra, nőnapra, jubileumra vagy éppen karácsonyra.

 

Ugyancsak sikert arathatunk egy doboz bonbonnal, különleges csokoládéval, illatos kozmetikumokkal, akár a szerelmünkről, feleségünkről vagy az édesanyánkról, családunk női tagjáról, illetve a kolléganőkről van szó. De kedvesünknek örömet szerezhetünk ékszerekkel, élménymeglepetésekkel, egy romantikus vacsorával vagy hétvégével is. 

 

A csomagolásra is figyelj!

 

A hölgyeknek szánt ajándékok esetén nemcsak a tartalom számít, hanem a külső is, ezért igyekezzünk mindig az alkalomhoz illő, nőiesre hangolt, ízléses és díszes csomagolásban átnyújtani a legkisebb ajándékot is. Maga a figyelmesség számít ugyanis, nem az értéke.

 

Az ajándékcsomagok nemcsak megkönnyítik az ötletelést, de látvány szempontjából is nagyszerűek, akár papírban vagy ajándéktasakban, akár klasszikus dobozban rejtjük el az egyes meglepetéseket. Utóbbiak ráadásul még jól is mutatnak a karácsonyfa alatt.

Mondd el a véleményed

Szécsi Pál – Csend van

A folyékony szappan és a kézfertőtlenítő használatának fontossága