Nem tùlzàs? Sharon Stone àtlàtszò blùzban flangàlt

Hirdetés

 

Az Elemi ösztön 54 èves sztàrja a minap legkisebb gyermekèvel, Quinn- nel sètàlgatott Pàrizsban, ahol az 1887 ès 1889 között èpült Eiffel- tornyot is megnèztèk. Nem sokkal a vàrosnèzès utàn a szinèsznő màr el is indult szòrakozni, immàron 6 èves fia nèlkül. Kissè merèsz öltözèket vàlasztott magànak, nem meglepő mòdon òriàsi feltűnèst keltett ezzel maga körül.
 
 
Sharont làtszòlag a legkevèsbè sem feszèlyezte, hogy minden szempàr ràszegezodik. Habàr ezzel a húzàsàval nem sikerült felülmúlnia az ötödik X- et màr szintèn jo pàr ève betöltő Madonnàt, aki jelenleg zajlò turnèja soràn teljes mèrtèkben felfedte “bàjait”, azèrt elgondolkodtatò, hogy mennyire volt koràhoz illő a viselete.
 
 
 
Egyes vèlemènyek szerint inkàbb bizarr, mintsem vonzò làtvànyt nyùjtott majdnem teljesen àtlàtszò felsőjèben ès szűk nadràgjàban.
 
Hirdetés
 
A hollywood- i körökben szokatlanul magas intelligenciàval bírò szinèsznőt az utòbbi èvek nem kímèltèk. Szàmos vetèlès utàn akkori fèrjèvel, a szerkesztő Phil Bronstein- nel örökbefogadta a most 12 èves Roan- t, akit a pàr vàlàsa utàn sok èvnyi pereskedès utàn elvettek tőle, majd egy tumort talàltak az agyàban.
 
Mindezek ellenère Sharon nem adta fel, az utòbbi időben jòtèkonysàgi rendezvènyek àllandò vendège ès tàmogatòja lett, a közeljövőben pedig több filmben làthatò lesz, pèldàul Woody Allen egyik vígjàtèkàban is.
 
Remèlhetőleg a pàrizsi rossz ruhavàlasztàs hàtterèben csak a vèletlen àll ès a kèsőbbiekben újbòl színèszi munkàjàval èrvènyesül majd.
Linda 2012.06.30.
Mondd el a véleményed

A Vámpírnaplók 4. évadja új szereplőkkel készül!

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékkoncert sztárfellépőkkel!