Netflix top sorozatok – Infók itt!

Hirdetés

Netflix top sorozatok – Infók itt!

Az örökösnő álarca mögött

Merész vállalkozó vagy tehetséges szélhámos? Egy újságíró felfedi Anna Delvey történetét, aki elhitette a New York-i elit tagjaival, hogy ő valójában egy német örökösnő.

Hirdetés

Clickbait

Amikor a családos Nick Brewert egy sötét online fordulatot rejtő bűntény során elrabolják, a hozzá közel állók megpróbálják feltárni, ki és mi áll az eset mögött.

Ez így nem oké

A szorongó Syd egyszerre küzd meg a középiskola nehézségeivel, családi drámákkal és a viszonzatlan szerelemmel, miközben szuperképességét is próbálja kordában tartani.

Hogyan adjunk egy drogokat a neten

Egy kocka tini története, aki vissza akarja szerezni exbarátnőjét, ezért elkezd az interneten ecstasyt árulni, és Európa legnagyobb drogdílerévé válik.

A mitomániás

Egy kiégett és elhanyagolt dolgozó anyának az a gyanúja támad, hogy a párja megcsalja, ezért meghamisít egy orvosi leletet, hogy visszanyerje a figyelmét.

Hajsza

A főfelügyelő saját démonaival is küzd, miközben próbál belelátni a családos ember álarca mögé bújó sorozatgyilkos fejébe.

Sötétség

Egy gyermek eltűnik és négy család indul kétségbeesett kutatásra, miközben egy három generációt érintő elképesztő rejtélyre derítenek fényt.

Netflix top sorozatok – Infók itt!

The post Netflix top sorozatok – Infók itt! appeared first on Retromuzsika.hu.

Mondd el a véleményed

Dédanyáink réges régi szavai KVÍZ

Netflix új sorozatok – Infók itt!