Netflix új sorozatok – Infók itt!

Netflix új sorozatok – Infók itt!

Az örökösnő álarca mögött

A 10 részes szériában egy újságíró, Anna Delvey, az Instagramon elhíresült örökösnő ügyét boncolgatják, aki ellopta a New York-i elit szívét és pénzét. A produkciót egy, a New York Magazine-ban megjelent cikk inspirálta, melynek írója producerként vesz részt a munkálatokban, a készítője pedig a Bridgerton családért is felelős Shonda Rhimes.

Mindannyian halottak vagyunk

Miután zombivírus tör ki egy középiskolában, a csapdába esett diákoknak ki kell szabadulniuk az intézményből, különben őrjöngő fertőzöttekké válnak.

Ozark

Egy pénzügyi tanácsadó Chicagóból a Missouri-beli Ozark-hegységbe költözik családjával. Öt év alatt 500 millió dollárt kell tisztára mosnia drogbáró főnöke utasítására.

Bűnös vágy

Alma elutazik egy hétvégére a barátjához, ahol egy sorsszerű, szenvedélyes találkozás tragikus fordulatot vesz, és komoly kérdéseket vet fel a szeretteit illetően.

A selyemfiú

Hét év után a sztriptíztáncos fiút kiengedik a málagai börtönből az ügye újratárgyalására. Be akarja bizonyítani, hogy a szeretője kente rá a férje meggyilkolását.

A tettes

Egy amerikai kisvárosban egy nyomozó válaszokat keres egy zavarba ejtő bűncselekménnyel kapcsolatban, miközben saját démonjaival is meg kell küzdenie.

A kiábrándult királylány

Várják a hercegnői feladatok, de ő inkább iszogatna. A szabad lelkű Bean felbőszíti a királyt, amikor démonjával és elf barátaival rendetlenkedik.

Édes magnóliák

A déli kisvárosban, Serenityben élő örök barátok, Maddie, Helen és Dana Sue támaszt nyújtanak egymásnak a párkapcsolat, a család és a karrier közötti egyensúlyozásban.

Netflix új sorozatok – Infók itt!

The post Netflix új sorozatok – Infók itt! appeared first on Retromuzsika.hu.

Mondd el a véleményed

Netflix top sorozatok – Infók itt!

Jó Netflix filmek – Infók itt!