Nosztalgia gigabuli a ’80-as évek világsztárjaival – búcsú a Népstadiontól

Retro 80-as évek Disco Party
Hirdetés

Retro 80's Disco Party2015.július 17-én, azaz most pénteken a ’80-as évek legnagyobb világsztárjaitól, köztük az Alphaville-től, a Bad Boys Blue-tól, a Boney M.-től, C.C. Catch-től, az Ottawantól és a Ricchi e Poveritől  lesz hangos a Puskás Ferenc Stadion.
A sokat látott sportlétesítmény falai között megrendezendő Retro 80’s Disco Party rendezvényen fellépnek  a korszak ikonikus alakjai közül hazai frontról Dolly Roll és Zoltán Erika, valamint a rádiós és televíziós műsorvezető, lemezlovas DJ Dominique.A koncert házigazdája a ’80-as évek kiemelkedő DJ-je és rádiós műsorvezetője, B. Tóth László lesz.

Hirdetés
Boney M._0567 fin
Boney M.
Alphaville
Alphaville

Előre koreografált tánc show-val és zenei különlegességekkel is készülnek a szervezők, hogy mi lesz az,

egyenlőre maradjon meglepetés. A Retro 80’s Disco Party koncert szabadtéri jellegét fokozza majd a

Hirdetés

Stadion gyepszőnyege, amelyet ezúttal nem takarnak le a Szervezők. Találkozunk a ’80-as évek

sűrűjében július 17-én a Puskás Ferenc Stadionban!

RETRO 80’S DISCO PARTY

Alphaville – Bad Boys Blue – Boney M. feat. Maizie Williams

C.C. Catch – Dolly Roll – Ottawan – Ricchi e Poveri – Zoltán Erika

Puskás Ferenc Stadion

2015. július 17. 19:30

Online jegyvásárlás és jegyárak itt:

http://www.jegyelado.hu/rendezveny/disco-party-80-s

http://www.disco80.hu/

A fellépőkről:

Bár az estén fellépő bandák és énekesek közül valószínűleg senkit nem kell bemutatni,  mindenesetre álljon itt pár gondolat arról, hogy kik is emelik e júliusi nyári este fényét.

Alphaville

A németországi szintipop-rock együttes az 1980-as években volt a legnépszerűbb. Legismertebb slágerei: Big in Japan, a Sounds Like a Melody és a Forever Young.

Bad Boys Blue

A német együttes You’re a Woman című dalával egycsapásra ismert lett Európa szerte. A ’80-as és a ’90- es években olyan, nemzetközileg is sikeres dalaik voltak, mint a Pretty Young Girl, az I Wanna Hear Your Heartbeat (Sunday Girl), és a Come Back and Stay.

Boney M. feat. Maizie Williams

A 1980-as évek legsikeresebb popegyüttese nem csak Európában, hanem az ázsiai, afrikai és arab országokban is nagy népszerűségnek örvendett.

C.C. Catch

Az 1980-as évek második felének egyik legnépszerűbb európai popénekesnője volt olyan slágereknek köszönhetően, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, a Soul Survivor vagy az Are You Man Enough.

Dolly Roll

A magyar popegyüttes a Hungária együttes feloszlása után alakult meg. Vakáció című első nagylemezük három hónap alatt aranylemez lett, rá két hónapra pedig már a platina státuszt is elérte. Egy csapásra elfogadta Őket a közönség.

Ottawan

Francia pop-duó, amely a korai 80-as évek elején alakult. D.I.S.C.O. című kislemezük az Egyesült Királyságban a Top 10-es lista előkelő helyezését érte el, majd a Hands Up című kislemezük nyolc héten át vezette a listát.A You’re OK egyike volt minden idők legjobban fogyó kislemezének.

Ricchi e Poveri

Az olasz együttes legismertebb dalaik: Mamma Maria, Voulez vous danser, Ciao Italy és a Sarà perchè ti amo. Az együttest a Che sarà című daluk tette világhírűvé.

Zoltán Erika

Énekesnő, táncos 1986-ban részt vett a siófoki Interpop Fesztiválon, ahol közönségdíjat nyert a Szerelemre születtem c. számával, ami meghozta számára a várva várt sikert. A népszerű énekesnő több, mint másfél millió eladott hanghordozóval büszkélkedhet.Retro 80's Disco Party

Mondd el a véleményed

Koncz Zsuzsa koncertek 2015: helyszínek, időpontok

Benji: Kiváló dallal és klippel mutatkozott be az X-Faktoros