NYERJ KORZIKA GYALOGTÚRÁT A SAMSARÁVAL!

Hirdetés

December 20-án kerül a mozikba a Világok arca: Baraka alkotóinak új filmje, a SAMSARA – A LÉT ÖRÖKÖS KÖRFORGÁSA. A premierhez kapcsolódóan a forgalmazó ADS Service és az utazom.com fotópályázatot hirdet, melynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a természet értékeire és a Föld kulturáinak sokszínűségére. A beküldési határidő december 5-e, a fődíj egy 12 napos Korzikai gyalogtúra.

Hirdetés

 

 

A SAMSARA – A LÉT ÖRÖKÖS KÖRFORGÁSA című fotópályázatra az azonos című film képi világához hasonló témájú színes, vagy fekete-fehér képeket várnak a szervezők. A versenyen életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet, nevezési díj nincs.  Egy induló legfeljebb 3 képpel pályázhat, melyek a szerzői jogaival rendelkezik, s melyek tartalma nincs számítógépes utómunkával megváltoztatva. Feltétel, hogy a beküldött képek hosszabbik oldala 1200 pixel méretű legyen, a file mérete pedig nem haladhatja meg a 3 Mb-ot. A beküldött alkotások címe a következő adatokat kell, hogy tartalmazza (ékezetekkel): a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_Aképcíme.JPG A képeket elektronikus úton kell eljuttatni a [email protected] címre ÉS feltölteni a Samsara – A lét örök körforgása magyar facebook oldalára: https://www.facebook.com/samsara.hu

 

A beérkezett pályaműveket az On the spot című műsor készítői,
Cseke Eszter és S. Takács András, valamint a Magyar Fotóművészek Szövetségének elnöke, Szamódy Zsolt bírálja majd el. A legjobb fotó készítője 12 napos Korzika gyalogtúrát, a második helyezett a Mont Blanctól a toszkán tengerpartig tartó 10 napos gyalogtúrát, a harmadik helyezett pedig egy 5 napos gyalogtúrát nyer a Dolomitokba a
www.utazom.com jóvoltából. Az első három helyezett műveiből, valamint a zsűri által kiválasztott további 10-15 képből az ADS Service Kft. kiállítást szervez. A pályázat beküldési határideje 2012. december 5. Az eredményhirdetés december 14-én lesz, a hivatalos díjátadó pedig december 17-én, a film díszbemutatóján az Uránia Nemzeti Fimszínházban.
A részletes pályázati feltételek itt olvashatók: https://www.facebook.com/samsara.hu a film előzetese pedig itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=yOVulkIYB6AA SAMSARA – A LÉT ÖRÖKÖS KÖRFORGÁSA című film december 20-án kerül a hazai mozikba. A Világok arca: Baraka című film készítőinek legújabb munkája szintén szöveg nélkül, kizárólag a képek és a zene erejével ragadja magával a nézőt egy 100 perces utazásra a világ különböző tájait, kultúráit bemutatva. A stáb 5 éven keresztül, 5 kontinens 25 országában forgatott. A csodálatos felvételeken a szent földek, a katasztrófa sújtotta övezetek, ipari komplexumok és természeti csodák lélegzetelállító látványa adja.

 

Hirdetés


Mondd el a véleményed

Az öt legenda, amit a gyerekek hite tart életben

Radics Gigi kislányként is Beyoncé-ért rajongott