Olimpikonokkal edz a Rocktenors énekese!

Hirdetés
A Rocktenors oszlopos tagja úgy döntött változtat életmódján! Az elmúlt hónapok stressz-helyzetei, a feszített munkatempó, és a maximalizmus bizony eléggé legyűrték az énekest, ami végül immunrendszerének felborulásához és fogyáshoz vezettek. Ám Táborosi Márk megálljt parancsolt a folyamatnak és profi szakember segítségét kérte.
Jelenleg testmozgással próbálja megerősíteni szervezetét, méghozzá egy igen speciális sporttal, a speed fitness legújabb változatával, a MET Fitness Modulált Elektro Tréninggel, amely rövid időn belül eredménnyel jár. A tenor maga avatott be minket a részletekbe:

“Rám kötnek ilyen diódákat, és miközbe mozgok az áram cirkulál az izmaimnál. Minél erősebb, annál intenzívebben húzza össze az izmokat, így egy karemelés olyan mintha súlyzókat emelnék. Egy bizonyos ponton emelni sem tudom már, mert olyan mintha 80-90kilókat kéne  a lényeg, hogy a hagományos 2-3 órás gyúrás helyett 20 percet mozgok csak, amitől ugyanakkora izomlázam van… bár én nem értek hozzá, de az eremény az csodálatos. 2 hét alatt 3,5 kilogram izom jött rám. Mellette fontos az étrend meg a sok nyújtás.
 

 
20 perc elegendő az eredményhez
 
  
Ép testben ép lélek: Egy kis lazítás és nyújtás a végére belefér

 
Hirdetés

Pulai Imre olimpiai bajnok is így erősít
További érdekesség, hogy az előadóval egyetemben olimpikon sportolók is igénybe veszik a speciális edzésformát, mint pl. Pulai Imre, olimpiai bajnok kenus, szánkós. Márk kitartóan csinálja a szakember, Varga (Deák) Szilvia által előírt edzéseket, de amellett, hogy tömeget növel, főként egészségét szeretné ismét rendben tudni, hiszen a színpadi munkához elengedhetetlen az erő és a kondi, márpedig, aki látta már a Rocktenors-t élőben, az tudja, hogy a fiúk mindent beleadnak az előadásba.

2012. július 24.
Írta: Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

FagyIKON, a nyár kedvencei

Zséda fűzője kalapács alatt!