Örülten szexis lett Lia új klipje

Hirdetés


Kustánczi Lia legújabb videóklipje, a „Walking on air” rendkívül dögösre sikerült. A szépséges DJ a már megszokott szexisségét most egy különleges UV sminkkel is hangsúlyozza. A dalban és a videóban a világhírű énekesnő, Terri B is közreműködött, aki a forgatás kedvéért szakította félbe esküvői előkészületeit!

 

Hirdetés

DJ Kustánczi Lia legújabb dalához egy igazán látványos klipet forgatott. A kisvideó alapjául a Nagy Getsby című film szolgált, melyet átformáltak Lia karakterére. A szexis és merész klipben a DJ hol a város tetején pörgeti a lemezeket, hol egy hatalmas buliba csöppen. A dögös ruhákon kívül, egy különleges UV sminkben is látható, melyben sok mindent bíz a férfiak fantáziájára. Ezt a nehezen elkészíthető festést a ZannaMakeup mestersminkese varázsolta Liára! A dalban közreműködik Terri B amerikai énekesnő, aki a forgatás kedvéért utazott Budapestre, azonban csak pár órát tudott maradni! Sietett Németországba, ahol párja él, hiszen a forgatás másnapján volt az esküvőjük.

 

Hirdetés

„Nagyon élveztem a forgatást és rendkívül hálás vagyok Terri-nek, hogy az esküvője előtti nap idejött hozzánk. Szerintem nagyon jól sikerült a klip, én imádom! A kedvencem benne Terri-n kívül persze, az UV smink, amely egy nagyon különleges technikával készült! Remélem a közönség is annyira fogja szeretni, mint én!” mesélte Lia boldogan!

 

A klip hamarosan látható a zenecsatornákon is!

 

Addig is itt már megtekinthető:

 {youtube}ukmPPb86YVg{/youtube}

 

Mondd el a véleményed

Puskás Peti két lányt szeret!

Az Animal Cannibals mobillal készít videóklipet