Puskás Peti két lányt szeret!

Hirdetés

 

A nagysikerű musical, a Starfactory, a nyári szünet után október 28-tól újra látható a Thália színházban. A balszerencsés főpróba után, ahol elszakadt Mező Zoli achilles ina és Gubás Gabi könyöke is megsérült, most ősztől már a teljes szereplőgárdával láthatják a nézők a darabot. Sőt, a fiatalok legnagyobb kedvence, Puskás Peti is Ricsi bőrébe bújik!

 

Hirdetés

Hirdetés

A Starfactory musical tavasszal és a nyár elején teltházzal ment a Thália színházban. A szereplők annyira összebarátkoztak, hogy a nyáron többször is buliztak, strandoltak együtt. Nagy Adri, Baronits Gábor és Trecskó Zsófi szinte hetente találkoztak, nagyon jó barátok lettek. A stáb egyik legnagyobb nevettetője, Mező Zoli sérülést szenvedett a főpróbán, így sajnos az eddigi előadásokon nem tudott részt venni, a stáb legnagyobb bánatára. Zolit lábadozása alatt a színészek felváltva látogatták és tartották benne a lelket, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a szeptembertől újra láthatják a nézők.

 

A másik nagy kedvenc, Puskás Peti sem tudott eddig Ricsi bőrébe bújni, de októbertől már teljes erővel áll a színpadra. A nőcsábász, sármőr szerepében Puskás Peti két nőt is elcsábít a darabban, így ő az egyik központi figura a musicalben.

 

 Ízelítő a darabból:

{youtube}NIS3y2UvYug{/youtube}

 

„A darab próbáit nagyon élveztem, megszerettem a színésztársaimat. A darabban két hölgyet hódítok meg, de ez a valóságban négy színésznőt jelent, hiszen kettős szereposztásban, vegyesen játszunk. Még sosem csókoloztam ennyi gyönyörű hölggyel egy darab kapcsán. Most volt szerencsém kipróbálni, milyen a színpadi csók Nagy Adrival, Kováts Verával, Trecskó Zsófival és Tóth Eszterrel. Szerintem nincs okom a panaszra, már alig várom, hogy együtt szerepeljünk. Októbertől engem is láthatnak a nézők a Starfactory-ban” mesélte Puskás Peti

 {youtube}8nHjGPxdW1k{/youtube}

 

Sokan várták már, hogy megjelenjen a Starfactory lemez, amelyet elsőként a Playersroom üzleteiben tudnak majd megvásárolni a rajongók.

 

Mondd el a véleményed

Sly és Svarci csütörtöktől megvalósítják szökési tervüket

Örülten szexis lett Lia új klipje