Őszinte – új klippel jelentkezik Big D (klippremier)

Big D
Big D
Hirdetés
Big D
Big D

Őszinte címmel vadonatúj klippel jelentkezett, hamarosan pedig egy egész albumot ad ki  Big D, amelyen mások is közreműködnek majd. Ennek apropóján beszélgettünk.

Hogyan született a dal?

A dal egy régi tervemből született, gyerekként is foglalkoztam már a zenével, és szerettem volna egy albumot és egyben az is ezt a címet is kapja, akárcsak ez a debütáló klip az albumhoz.

Milyen volt az alkotói folyamat és kinek ajánlod a dalt?

Hirdetés

Az alkotói folyamat igazából gyorsan ment jókedvvel, odafigyeléssel, igazából azoknak ajánlom, akik szeretik ezt a műfajt, és tudják értékelni és értelmezni a mélyebb szöveg világot.

Mit lehet tudni elöljáróban az albumról, annak többi daláról?Hogyan születtek? Honnan inspirálódtak? Lesz belőle fizikai példány is?

Elöljáróban az album  – mint ahogy írtam – egy régi terv, de nem voltam felnőve hozzá eddig. Teljes mértékben igaz szövegeket fog tartalmazni. Mélyebb szövegvilága, bár kapott pár könnyebb zenét is. Fizikai példány egyenlőre nincs tervben, igazából igénytől függ!

Milyen a korong és a klip fogadtatása? Kaptál már valamiféle visszajelzést?

Igen, a családnak, baráti társaságnak mutattam, akik teljes mértékben őszinték velem és jó visszajelzéseket kaptam, úgy érzem, ez egy szintlépés volt magamtól és ennél a jövőben csak jobbat szeretnék alkotni! Meglepően jónak találom a klip fogadtatását, van már videoklipem, de a reakciók erre magasan kiemelkednek.

Hol forgattad a klip kültéri jeleneteit, és milyen volt a forgatás?

Dunaújvárosban forgattam a klipet (Lakatos Knozah B László) segítségével.

Mit lehet tudni a terveidről?

További klipek fognak érkezni az albumhoz, amelynek tervezett megjelenése 2021.03.20-ra várható, de ezt egyenlőre nem tettem közzé egy esetleges csúszás miatt.

Mondd el a véleményed

Névnapi versek férfiaknak

Tóth Zoltán

Klippremier: Z – Engedd el