Palvin Barbara első L’Oréal kampánya

Hirdetés


Néhány héttel ezelőtt látott napvilágot a hír, hogy Palvin Barbi lett a L’ Oréal legfiatalabb szépségnagykövete. A magyar topmodell, az Icon Model Management üdvöskéje a L’Oréal Rouge Caresse ajakrúzs arca lett.  

Gwen Stefani, Claudia Schiffer, Diane Kruger, Rachel Weisz, Jennifer Lopez, Beyoncé, Megan Gale – mindannyian híresek és mindannyian a L’Oréal Paris nagykövetei. Az álomcsapathoz egy ifjú magyar szépség is csatlakozott: Palvin Barbara

Hirdetés

„Nagyon izgulok, hiszen olyan hírességek nyomdokaiba lépek, mint Claudia Schiffer és Gwen Stefani” – nyilatkozta a 18 éves magyar topmodell a WWD-nek.


16 éves volt a lány, mikor felfedezte a Glamour, hiszen a magazin tette először Magyarországon címlapra. Bár igen fiatal lány, mégis számtalanszor bizonyította, hogy készen áll az ilyen nagy feladatokra is. A képre pillantva nem is kételkedhetünk, hiszen Barbara lett a L`Oréal legfiatalabb szépségnagykövete.  

„Barbara rendkívül ígéretes szupermodell elbűvölő személyiséggel, friss és elegáns szépség, remek humorral és megdöbbentő érettséggel. Minden esélye megvan arra, hogy a nagyok nyomdokaiba lépjen” – nyilatkozott a topmodellről Cyril Chapuy, a L’Oreal Paris nemzetközi ügyvezető igazgatója.

Hirdetés

 

 

Barbi a márka új ajakrúzsának, a Rouge Caresse-nek lett az arca, és a tévéreklámban is feltűnik majd. Teljes mértékben elégedettek lehetünk, hiszen a márka a lehető legalkalmasabb modellt választotta a termék népszerűsítésére. Barbi elárulta, hogy ezentúl Cannes-ban is jelenése lesz majd a vörös szőnyegen. És ha ez még nem lenne elég, akkor a L’Oréal Barbi gyönyörű hajzuhatagát is egy kampánnyal fogja jutalmazni. Tökéletes álom vált valóra. A fiatal szépség jelölt a Glamour Women of the Year versenyében A legjobb modell kategóriában.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.21.

Mondd el a véleményed

Justin Bieber és Selena Gomez házi videót készített?

Muri Enikő első dala a fináléban