Justin Bieber és Selena Gomez házi videót készített?

Hirdetés


Nemrég felröppent a hír, hogy eljegyezték egymást a fiatalok. Selena és Justin közel egy éve vannak együtt. Mindig mosolyognak és kedvesen bájolognak a közönség előtt, de egyelőre nincs szó eljegyzésről.

Hirdetés

Hirdetés

Most viszont a híres énekesek olyan klipet készítettek, amire még eddig nem volt példa. Érdekesség, hogy nem is ők énekelnek és még csak nem is valamelyik saját slágerükhöz készült a klip. Ők is tinik és olykor szeretnek bolondozni. Így hát barátaikkal ökörködtek egy jót, és annyira tetszett neki, hogy ezt vágták össze egy dal videójának. Nézzétek meg, hogy mit alkottak az énekesek!


{youtubejw width=”560″ height=”349″}AsBsBU3vn6M{/youtubejw}

Az már kiderült a nagy közönség számára, hogy Justin Bieber és Selena Gomez nem csak a magánéletben, de a munkában is jól kijönnek egymással. Szeretnek együtt dolgozni, mert akkor is együtt lehetnek. A két tehetség összehívott néhány barátot, és jól érezték magukat, ahogy ez a videón is látszik. Egyik ilyen ismerősük Ashley Tisdale, akiről ismert, hogy szeret különböző témájú amatőr videókat feltöltögetni magáról az internetre. Most az aktuális tinisztárokkal, Selena Gomez-zel és Justin Bieber-rel állt össze egy kis bolondozás erejéig. Hogy az aláfestő zene miért nem valamelyik saját világslágerük, azt nem tudni, de talán nem is lényeges. A tinik Carly Rae Jepsen “Call Me Maybe” című számát vették célba, hogy megörökítsék milyenek is ők, mikor buliznak. Az egész olyan idilli, mint egy amerikai tinifilmben. De az is lehet, hogy ez is csak egy jól felépített kampány része.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.21.
Mondd el a véleményed

Less bele a VIVA új sztárjának életébe

Palvin Barbara első L’Oréal kampánya