Pár nap és indul a Freeze Fesztivál partibusza

Hirdetés

 

7 nap, 11 fellépő, 100 km pálya, 2500 táborlakó

Január 28. és február 4. között vár a Fundango Freeze Fesztivál Franciaországban

Hirdetés

Hirdetés
 Már csak néhány napot kell aludni és indul a Freeze Fesztivál partibusza
 Les Orres-be, ahol egy hétig garantált a pörgés. 100 km hosszú pálya, a legmenőbb klubok sztár Dj-i, szexi csajok, sármos „pasi vásár”, őrült sportvetélkedők és a legjobb magyar snowboard bajnokok házi versenye: a folyamatos buli tuti receptje tálalva.

 

A deszka waxolva, napszemüveg előkészítve, koffeintabletták elcsomagolva: hagyd magad mögött az unalmas vizsgaidőszakot, és pattanj meg Te is a Fundango Freeze Fesztiválra, ahol egy hétig elfelejtheted a szürke hétköznapokat és a könyvek, jegyzetek sokaságát!

 

Napközben az 100 kilométeres pálya, a sí-és fitneszoktatás, a Fun Park vagy profi Slide Show-k közül válogathatsz, ha azonban egy kis őrültségre vágysz, netán „gumicsirkén” száguldanál le a lejtőkön, akkor tiéd a lehetőség a hófoci, a hegyre futás, vagy a Red Bull Crazy Race cseppet sem szokványos versenyszámaiban.

 

Este pedig indul a fergeteges party, ahol 11 Dj, többek között Funkerman, a Freestylers, Julia Carpenter és DJ Palotai pakolja hajnalig a lemezeket, amíg Te meghódítod a parkettet vagy azt a szexi csajt/srácot, akit már a pályán kinéztél magadnak. Másnap ami előfordulhat, hogy “másnapos” reggel még nyújtózhatsz egyet az apartmanban, és kezdődhet az egész elölről.

 

A lényeg: alvásnak itt helye nincs és vedd ki a részed az egy hetes folyamatos pörgésből, és vigyázz, mert a Fundango Freeze Fesztivál könnyen függőséget okoz!


Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.19.
forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Gyurcsík Tibi nemzetközi babérokra tör?

Közösségi portálon keres májdonort a fiatal lány