Pásztor Anna: Ez igazából mindenki dala!

Hirdetés


A minap debütált Anna and the barbies legfrissebb klipje, a Márti dala. Négy nap alatt, több mint 21 ezren töltötték le a kisfilmet. Nem csoda, hiszen a komoly mondanivaló, és a különleges videó mellett mi sem tudtunk csak úgy elmenni. Íme rövid interjúnk Pásztor Annával!

Hirdetés

Tudjuk, hogy ez a dal egy rajongód emlékére íródott. Több módon is értelmezhetjük. Számodra miről szól ez a szám, mi az elsődleges üzenet?
Anna: Ez egy életigenlő dal, Márti dala a címe, de igazából mindenki dala! Márti a barátunk volt, az ő emlékét őrzi a cím. Az üzenet igazából kódolva van minden emberben. A dal talán csak egy kulcs, ami kinyitja azt a lélekfiókot, amiről hajlamosak vagyunk a nagy rohanásban megfeledkezni: az élet igazi értelmére való rácsodálkozás.

Hirdetés

Miért pont Kiss Tibivel duettezel? Hogy érezted magad a közös munka során?
Anna: Nagyon szerettem volna, hogy a női energiák mellett férfi erők is táplálják a dalt. Kiss Tibi pedig az egyik legtisztább lelkű, legkedvesebb előadó, akit ismerek. Olyan volt együtt dolgozni, mintha ezer éve tagja lenne a bandának, mi meg már valami homokozóból ismernénk egymást… (mosolyog)

A klip mondhatni egyszerű, de nagyszerű. Érdekessége az, hogy amint belép a terembe a közönség színessé válik a kép. Mi volt az alapkoncepciója a videónak?
Anna: Mészáros Kati rendezőnőnk koncepciója volt, – aki egyébként majdnem az eddigi összes klipünk rendezője is egyben (Tangó, Álmatlan, Nyuszika, After Hours, Gyáva forradalmár) – , hogy a zenekar, a zene és az emberek triumvirátusától színesedjék meg a világ.

Mondhatni, hogy a számok titeket igazolnak! 4 nap alatt több mint 21 ezer letöltés. Mi lehet a siker titka?
Anna: A dal önálló életre kelt, túlnőtte a zenekar, és a saját útjait járja. Nagyon boldog vagyok, hogy közünk lehetett, lehet hozzá!

A kisfilmben több ruhát is láthatunk rajtad. Ha már Divatikon… Kiknek köszönheted őket?
Anna: Huszanyik Éva „Csucsi” szoknyakölteménye és Anka Designé a fonott nyakék. Mindkettőjükkel évek óta jóban vagyok, rengeteg fantasztikus ruhát készítettek, vagy álmodtunk meg együtt!

{youtube}nAwDPmalScE{/youtube}

Mondd el a véleményed

Bogi nem érzi vesztesnek magát

Pásztor Anna: Legalább annyira főszereplői a koncertjárók a buliknak, mint maga a zenekar!