Pazar látvány és Voldemort az Olimpiai Megnyitón!

Hirdetés

Az Olimpiai megnyitó show nagyon brit volt; az egészet átjárta az angol popkultúra, sőt mondhatni ezek az elemek játszották a főszerepeket. Danny Boyle filmrendező hónapokon át próbált a statisztákkal és sztárokkal, közel 15 ezer fővel, hogy élesben minden akadály nélkül mehessen. Sikerült neki!

 
 

   Fantasztikus látvány, brit-életérzés jellemezte a 2012-es Olimpiai megnyitót, a Csoda szigetei elnevezésű másfél órás előadásort, melyen nem kisebb nevek vettek részt, mint Kenneth Branagh, Rowan Atkinson, Vilmos és Kate, II. Erzsébet, Daniel Craig, J.K Rowling és még sorolhatnánk. Ezen felül más nemzetek kormányfői és uralkodói is a helyszínen ünnepeltek.
 

 
A Királynő is megérkezett végül…

 
 
…az aktuális James Bond kíséretében
 

Vilmos és Kate a látványban gyönyörködtek
 
 
Mr. Bean alias Rowan Atkinson a “Nemzet feje” szintén a performansz része volt
A műsor során felolvasásra került egy részlet Shakespeare “A Vihar” című művéből, fellépett Kenneth Branagh, aki az angol ipari forradalom meghatározó kulcsfiguráját alakította, Mr. Bean alias Rowan Atkinson a Tűzszekerek című film egyik jelenetét elevenítette fel, J.K Rowling pedig a Pán Péterből olvasott fel, miközben megelevenedett egy hatalmas Voldemort is a színpadon. II. Erzsébet sem hiányozhatott a stadionból, ám Ő igen spécin érkezett meg; James Bond vagyis Daniel Craig által. ‘God save our Queen!’ Végül pedig David Beckham a Tower Bridge alatt száguldott be a stadionig egy motorcsónakon az Olimpiai Lánggal.
 
 
Hirdetés

Voldemort megigézte a közönséget
 
 
…és David Beckham érkezik az Olimpiai Lánggal
  Összességében egy rendkívül pazar megnyitó részesei lehettünk, amely ismét bizonyította, mennyire büszke is hazájára és hazájának alakjaira a brit; megmutatták az egész világnak, mitől is vált olyan nagyszerűvé és történelmileg valamint popkultúrálisan is meghatározó hatalommá egy szigetország! Azt hiszem jó tanulópénz ez számunkra is.

 

Hirdetés
2012. július 28.
Írta: Farkas Claris
sa
Mondd el a véleményed

Sztárok a legújabb Nike store megnyitóján!

Apollo Tomi: Nem mindig csinálhatom azt, amit szeretnék.