Sztárok a legújabb Nike store megnyitóján!

Hirdetés
Jeles sportolókkal és sportos hírességekkel nyitotta meg kapuit a Nike új üzlete. Többek között Kovács Ági, Dukai Regina, Tóth Gabi, Nagy Adri, Rubint Réka, Katus Attila és Baronits Gábor is a sportmárkával ünnepelt Budapest szívében.
  

 

  
Hirdetés
Hatalmas várakozás előzte meg a Nike legújabb márkaboltjának megnyitóját. A vásárlók mellett a hazai hírességek is kíváncsiak voltak a sportos ünnepre. A zártkörű eseményen ott hagyta láb és kézjegyét az üzlet hatalmas tábláján Kovács Ági, Dukai Regina, Tóth Gabi, Horváth Éva, Rubint Réka és Schobert Norbert, a Jóban Rosszban színésze, Baronits Gábor, Katus Attila, Karsai Zita, a Puskás testvérek, Nagy Adri, Lakatos Márk, Szekeres Nóri és a Sport Klub műsorvezetői, Marenec Fruzsina, Sándor Orsi és Világi Péter is. A Nike Budapest boltnyitó party-ján Balogh Gábor egykori olimpikonunk, Gyenesei Leila öttusázó és Pásztory Dóra paralimpikon is kíváncsi volt, hogy milyen újdonságokkal bővíthetik sportos ruhatárukat.
  

 

A vendégek részesei voltak annak a nem mindennapi fotózásnak is, melyből a Westend külső üvegfalát díszítő fotómontázs készült. A képeket egy ipari alpinista a bolt megnyitása után látványos fényjátékkal kísérve ragasztotta helyére. A sportos este hangulatát az Appril Projekt tánckara pörgette fel.
 
Forrás: RedLemon
Mondd el a véleményed

Palvin Barbi menyasszony lett!

Pazar látvány és Voldemort az Olimpiai Megnyitón!