Pitonnal pózolt a várandós Horváth Éva

Hirdetés

A Sikítófrász szereplői nem tudták, hogy élő állatokkal fogják őket fotózni

Nem várt meglepetés érte a Sikítófrász kampányfotózásán Horváth Évát. A műsorvezető csak a helyszínen szembesült vele, hogy egy élő kígyóval kell pózolnia – ráadásul várandósan.

Hirdetés

Kígyókkal és csótányokkal pózolnak a Sikítófrász versenyzői a VIASAT3 ma este induló para-karaokéjához készült köztéri plakátokon, a szereplők közül azonban nem mindenki tudta, hogy élő állatokkal kell majd fotózkodniuk.

Amikor felkértek, még fogalmam sem volt róla, hogy egy 6-7 kilós élő állat fog a nyakamban tekeregni” – mesélte Horváth Éva, aki a fotózás alatt már kisbabát várt, de erről rajta kívül senki nem tudott, és nem is árulta el a stábtagoknak.

Alapvetően egyáltalán nem félek a hüllőktől, most viszont a terhességem miatt tartottam tőle. Szerintem ezt a kígyó is megérezte, mert hiába volt ott az állatidomár, teljesen megkergült, össze-vissza tekergett a nyakamban” – tette hozzá az egykori szépségkirálynő.

A fotózásnál arra is kellett figyelni, hogy az állatok egyszerre csak rövid időszakokra szerepelhetnek, de a piton kifejezetten jól bírta a fotózást.

Valódi csótányokkal az arcán fotózták Varga Viktort is, ő azonban még élvezte is a különleges élményt.

Semmilyen félelemérzetem nincs, ráadásul bogarakat már ettem is Thaiföldön. Én kifejezetten élvezem a veszélyhelyzeteket, mivel abból merítek erőt a művészetemhez. Máskor hogyan próbálhatnám ki, milyen érzés, amikor csótányok mászkálnak az arcomon?” – kérdezte.

Viktor egyébként nemcsak élvezi, keresi is a hasonló szituációkat, egyik nagy álma például, hogy átússza a jeges Dunát.

Édesapámmal kiskoromban többször belevetettük magunkat a jeges Körösbe, a kalandvágyamat is tőle örököltem. Azóta is mindig szeretem kitolni a határaimat, hiszen csak így lehetek határtalan” – mondta.

Sikítófrász január 26-tól minden csütörtökön 21.00-kor a VIASAT3-on.

Hirdetés

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár