Puskás Peti egy fiatal nagyképű ember bőrébe bújt!

Hirdetés

 

A StarFactory egyik főszereplőjével, Puskás Petivel beszélgettünk az Instant romkocsmában, ahol a stáb csapatépítő buliját tartották. Starfactory, avagy ’Csillogás és minden, ami mögötte van’ musical, egy énekes tehetségkutatón részt vett versenyzők sorsát mutatja be, mind a vesztes, mind a győztes oldalról.

 

Hirdetés

Peti kapta az egyik főszerepet, Ricsiként egy nagyképű sztáralakot kell eljátszania, akiért bomlanak a nők. A darabban nehezen tud kitörni édesanyja akarata alól, olyan szinten, hogy saját döntéseit sem tudja érvényesíteni.

Hirdetés

A bonyodalmakat az is fokozza, hogy a két főszereplő Rami és Ricsi, eltér mind jellemileg, mind társadalmilag. Az énekes elmondta, hogy nem tudná megerősíteni az állítást, hogy az ellentétek vonzzák egymást, hiszen az eddigi barátnői hozzá hasonlóak voltak.

Interjúnk Petivel:
Riporter: Zéé, Operatőr: Bártfai Balázs

 {youtube}Nx-Ocv8BB5M{/youtube}

 A musical egy tehetségkutatót mutat be, ami tele van drámával és izgalommal, sikerrel és csalódottsággal, érzelemmel és akarattal. Peti szerint pillanatok alatt fel lehet jutni a csillagokba, viszont éppúgy visszazuhanni is, amiről beszélni kell. Fontosnak tartja ehhez a pályához a munkát, a szorgalmat, a becsületességet, az alázatot, és nem utolsó sorban a tehetséget.

Egy kis ízelítő a darabból:

 {youtube}NIS3y2UvYug{/youtube}

Puskás Peti 2005-ben lett ismert a Megasztár 3. szériája által, azóta a pálya iránti alázata és szorgalma nagyon sok sikert hozott. 2006-ban megkapta az első szerepét az 56 csepp vér című musicalben, azóta a színészi karrierje is a csillagok felé tart. Egy biztos, a 28 éves ’sztáralkatban meg van minden, ami ehhez a karrierhez szükséges.

 

 Még egy videó a sajtótájékoztatóról:

 {youtube}8nHjGPxdW1k{/youtube}

 

Mondd el a véleményed

Radics Gigi jelölés jelölés hátán

Nyeregbe pattantak a szexi jelölt lányok