Radics Gigi jelölés jelölés hátán

Hirdetés

 

A Megasztárban feltűnt fiatal énekesnő zenei karrierje fokozatosan ível felfelé. A roma származású vidéki lány először a TV2 népszerű tehetségkutatójában bizonyított a közönségnek, holott korábban is megfigyelhettük különböző műsorokban, mint pl.: a Győzike show egyik adásában.

  {youtube}b4TwhSQWcSI{/youtube}

Hirdetés

Azóta nem csak külsőre, hanem belsőleg is megváltozott, hangilag és testileg egy igazi díva lett belőle. A mindössze 16 éves lánynak 180°-os fordulatot vett az élete, ahogy a ‘Vadonatúj érzés’ című dalában is elmondja, „egy új arc és egy új lány, ide néz most vissza rám”.

Hirdetés

A nemrég jött hírnév és sikerek által most a BRAVO OTTO Díjátadón ‘Az év női előadója’, illetve ‘Az év dala’; VIVA Cometen pedig ’A legjobb női előadó’ kategóriában lett jelölve.

Az énekesnő karrierje most kezdődött, s máris rengeteg dolgot tudhat a háta mögött. A kérdés, vajon meddig ível felfelé a sikere, vagy meddig tud a köztudatban maradni, hiszen tudjuk… a hírnév múlandó, küzdeni kell érte.

Gigi augusztusi születésű, oroszlán a csillagjegye, amiből következtethetünk arra, hogy karrierista típus, aki sosem adja fel álmait. A céljait pedig határozottan követi, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a többnél több felkérések, fellépések és rajongók hada, és a különböző elismerések, díjazások.

 

Mondd el a véleményed

Emmelie de Forest: erős verseny volt

Puskás Peti egy fiatal nagyképű ember bőrébe bújt!