Remek akcióval készülnek! Farsangi lázban a Campona KockaPark

Farsangi lázban a Campona KockaPark! Gyerekbuli a Camponában két helyszínen.

Jön a farsang, és ilyenkor minden gyerekben felmerül a kérdés: “idén minek öltözhetek be?” Persze, az igazán kicsiket még inkább a szülők terelgetik valamilyen irányba – többnyire attól függően, milyen jelmezt tudnak beszerezni, vagy elkészíteni. A nagyobbacskák viszont már konkrét elképzelésekkel állnak elő. Valamilyen kedvenc mese hős, vagy imádott játék figura általában a befutó.

Ha már megvan a tuti jelmez, akkor itt az ideje azt meg is mutatni! És nem csak a farsangi buliban. Február 16-án és 17-én ugyanis minden jelmezben érkező gyerkőc 50%-os kedvezménnyel juthat be a Campona KockaPark játékokkal és megannyi élménnyel teli birodalmába. Igen, persze ez főként a szülőknek lehet érdekes, de a jelmezes móka még csak itt kezdődik!

Amennyiben a csemete megépíti LEGO® kockák segítségével azt a figurát, aminek beöltözött, vagy bármit, ami a jelmezéhez szorosan kapcsolódik, akkor egy különleges versenyben vehet részt. Készítenek egy fényképet róla és a LEGO® építményéről, majd ezt feltöltik a Facebook oldalukra, ahol indulhat a szavazatok begyűjtése. A nyeremény pedig egészen fantasztikus!

Mind a két napon, tehát szombaton és vasárnap is este 18:00 órakor kerül kihirdetésre a győztes, aki két kollekció közül is választhat. A legtöbb kedvelést összegyűjtő lurkó választhat a következő két szett közül: Star Wars-os vagy Unikitty-s. Ezért az ajándékért megéri beleadni apait-anyait.

Gondoljunk ki tehát egy ütős jelmezt, szerezzük be, vagy valósítsuk meg, a többit pedig bízzuk a gyermek kreativitására. Az építés közben szárnyalhat a képzeletük, ügyességük előtérbe kerül, közben akár új barátokat is megismerhetnek a játék hevében. Végül megtapasztalhatják az egészséges versenyszellemet. Természetesen, aki nem nyer, az se csüggedjen, hiszen mindenki gazdagabb lesz egy felejthetetlen élménnyel, melyet a tengernyi LEGO® biztosan garantál. Ez lesz az eddigi legszórakoztatóbb és legtutibb farsang!

Van még egy ajánlat! Szombaton este 6 után fergetes gyerekbuli!

Amennyiben szombaton érkezzünk 7-12 év közötti gyermekünkkel, úgy este 18 óra után kezdődik a Star Wars tematikájú gyerekbuli két helyszínen, akár ottalvósan! Számtalan, jobbnál jobb szórakozási lehetőség várja a kicsiket-nagyokat. Lesz itt játékos vetélkedő, kincskeresés, gyerekdiszkó, majd a finom vacsora után újabb felfedezések várnak rájuk!

További információ:

https://www.facebook.com/events/294473074595267/

https://www.facebook.com/events/436496170222438/

Mondd el a véleményed

David Duchovny in Concert! 2019. február 11. Hétfő este 8.óra Budapest, MoM Sport

Dermesztő hajsza – Liam Neeson hidegre tesz AJÁNLÓ