Részletek Bereczki Zoltán balesetéről

Hirdetés

Bereczki Zoltán megsérült – félbe kellett szakítani a Centrál Színház Lepkegyűjtő című előadását, mert a színész balesetet szenvedett.

“Drágák!A mai Lepkegyűjtőt félbe kellett hagynunk, mert történt egy kis baleset! – közölte a Bereczki.

Bereczki Zoltán azt állítja, tovább tudott volna játszani, de az ügyeletes orvos nem engedélyezte a folytatást.

Hirdetés

„Az volt a baj, hogy borzasztóan vérzékeny helyen, a halántékomnál sérültem meg. Nem fáj, nem szédülök, mentem volna vissza a színpadra. A Lepkegyűjtőben több olyan jelenet is van, amit kaszkadőr segítségével kellett betanulni, az egyik ilyennél történt a baj. Benne van a veszély a mozdulatban, és a nagy számok törvénye alapján ennek be kellett következnie, hiszen ez volt a 42. előadás. Kisebb-nagyobb veszélyek adódhatnak, ezért újból át kell vennünk, gyakorolnunk kell. A partnerem, Ágoston Kati nagyon megijedt, amikor meglátta a vért, azt hitte, miatta történt a baleset. Alig tudtam megnyugtatni, hogy semmi köze nem volt hozzá” – mesélte Bereczki Zoltán a Borsnak.

Kiszaladtunk, türelmet kértünk

„Amikor megsérültem, láttam a vért, első dolgom volt eltakarni, hogy ne ijesszem meg a nézőket. Kiszaladtunk, és egy pillanat türelmet kértünk. A helyszínen lévő ügyeletes orvos azonnal, profin ellátott, de mivel nem engedett vissza a színpadra, az ügyelő elnézést kért a nézőktől, és hazaküldte őket. Áprilisban lesznek kárpótolva. Hogy mikor állhatok legközelebb színpadra, az azon múlik, hogy érzem magam reggel. Szerintem jobban leszek” – mondta a színész.

AJánljuk: Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán döntött – íme a nyilatkozat

Mondd el a véleményed

JOBB ÉLET VÁR! Interjú Kamarás Ivánnal

Az év Instagram sztárja címért versenyez Iszak Eszti