Rihanna megbocsátott Chris Brown-nak?

Hirdetés


Rihanna a napokban tölti be a 24-et. A fiatal világsztár szeret bulizni, így rendezett egy elő szülinapi bulit. A február 20.-án született énekesnő családjával és közeli barátaival ünnepelt Los Angelesben. “Az elmúlt éjszaka nagyon különleges volt” – vallotta az énekesnő. Azt nem tudjuk, hogy miért volt annyira különleges az éjszaka, de a partyn Chris Brown is részt vett, akivel mostanában egyre többször látni együtt Rihannát.

Hirdetés

Hirdetés

A pletykák szerint kibékültek a fiatalok. Botrányosan végződött kapcsolatuk ellenére úgy tűnik Rihanna megbocsátott a „verekedős” Chrisnek. Bár a sztárpár titokban akarja tartani felmelegített kapcsolatukat, ezért Chris állítólag titoktartási nyilatkozatot íratott alá a jelenlevőkkel és a személyzettel. A partyn többek közt jelen volt Katy Perry, Bruno Mars és Chris Martin is.


Egyes források szerint a szerelmesek egész este egymás mellett ültek és kéz a kézben beszélgettek. Ezt már teljesen törvényesen tették, hiszen a távoltartási végzés – melyet Brownra szabtak, miután durván megverte a lányt – már nem él. Talán senki nem gondolta volna, hogy Rihanna azok után visszafogadja Christ. 
Az est tartogatott még meglepetéseket. Hiszen a lány születésnapi tortája egy füves cigi formájú, bugyis Rihannás, extrém torta volt.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.18.

Mondd el a véleményed

Baricz Gergőnek autóbalesete volt

Robert Pattinson már nem akar Edward lenni!