Robert Pattinson már nem akar Edward lenni!

Hirdetés


Az oly sokak által szeretett Twilight sikersorozat idén befejeződik. A Robert Pattinson által megformált Edward milliók kedvence lett, de a vámpír fiú megunta a vámpírkodást, és úgy döntött kiszáll. Bár az utolsó rész novemberben kerül a mozikba, de a hihetetlen nagy sikerre való tekintettel felmerült az ötlet, hogy folytatják a vámpír sztorit. Viszont a fiatal színész úgy döntött, hogy lemond Edward Cullen szerepéről. Úgy érzi ”túl öreg” már ehhez a szerephez.

Hirdetés

Nos, a történet lezárul a Hajnalhasadás második részével, de ahogy azt megszokhattuk nem varrnak el minden szálat annyira, hogy ha a folytatás mellett döntenek, akkor le tudjanak róla még több bőrt húzni.

Miután a LionsGate filmstúdió megvette a Summit Entertainment produkciós vállalatot, ahol a Twilight filmek forogtak, elkezdődtek a tárgyalások a további folytatásról. A LionsGate társelnöke, Rob Friedman azt nyilatkozta, hogy ha a szerző, Stephenie Meyer folytatni akarja, ő támogatja benne.

Stephenie-nek nincs ellenére a további vámpírtörténetek írása, viszont a főszereplő, Robert Pattinson már nem ezen a véleményen van: “Kíváncsi vagyok a következményekre, de én már túl öreg vagyok ehhez.” – mondta a színész, aki már a 25-öt is átlépte, ennek ellenére az Alkonyatban egy mindörökre 17 éves tini szerelmes fiút alakít.

Hirdetés

Rajongók milliói szomorkodhatnak, hogy imádott Edwardjukat más fogja játszani. Mivel ez még nem végleges, így reménykedni lehet, hisz Pattinson más szerepei kritikusok szerint elég gyengék, így még az is előfordulhat, hogy a vámpírnak beskatulyázott fiú visszatér “önmaga” szerepéhez. Egyelőre nem tudjuk, hogy a Bellát megtestesítő Kristen Stewart mit szól ehhez. Tény, hogy merőben más lenne, ha nem ő játszaná a szerelmes vámpír fiú szerepét. Biztos, hogy rengetegen várják az utolsó részt. De a folytatásra még többen kíváncsiak, hiszen a történet elvileg befejeződik. Vajon mit hoznak ki még a vámpír szerelemből?

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.20.

 

Mondd el a véleményed

Rihanna megbocsátott Chris Brown-nak?

Less bele a VIVA új sztárjának életébe