Romeo Caffe

Hirdetés

Romeo és Szilvia, az álompár

 

A Budapest Európa Televízióban több, mint egy éve követhetjük hétről-hétre élőben esti szórakoztató műsorukat. Ez egy mulatós show, amely egyben telefonos kívánságműsor is, amelynek során nagy szeretettel váltják valóra a közönség, a nézők kéréseit. A színpad, a közös fellépéseik ereje tölti fel az álompárt hétköznapjaik megerősítésében. Nincs számukra olyan szó, hogy majd, vagy pihenés, ha színpadról, televíziós felvételről vagy éneklésről van szó. Nemrég a Sztár Limonádé is írta, hogy Zámbó Jimmy eredeti zongoráját, ami milliókat ér semmi pénzért nem adnák el. A csoda zongorán, amin Jimmy is alkotott, Romeo már több dalt szerzett nagy sikerrel. Idén júliusban forgatták le Lajosmizsén a Romeo Caffe új műsorát, amit titok övez, hogy melyik csatornán lesz majd látható.

Hirdetés

fo.jpeg

 

– Kedves Romeo gratulálok, színpadi sikereitekhez elsőként Hozzád szól kérdésem. Nagyon mélyről jövőek és szívhez szólóak saját dalaid, amit már élőben is megcsodálhattam több ízben. Honnan jön ez a sok szeretet és energia, ami Téged átölel?

– Mint szerző, mindig is a dalok bűvöletében éltem. 25 éve kezdtem el zongorán játszani, közben 84 dalt írtam, amit mások vittek sikerre, mialatt a valódi nevem inkognitóban maradt. Négy évvel ezelőtt megírtam saját részre az első dalomat. Ma már az 532. dalnál tartok. A születéstől a halálig, minden jeles alkalomra van dalom, legtöbb dal a szerelemről, a vágyakozásról, az álmokról szól. Az ihlet az emberi sorsokból, filmekből, a be nem teljesült szerelmekből jön. Jó érzéssel tölt el, hogy egyre többen adják elő, éneklik saját dalaimat.

2.jpg

– Szilvia hihetetlen előadói képességed van, amikor egyik televíziós műsorodban én is szerepeltem és vártam soromat, akkor láttam meg először Benned azt a fantasztikus bombasztikus erotikus kisugárzásod. Igazi színpadi életre vagy teremtve mintha előző életedben is ezt csináltad volna. Mikor kezdődött el Nálad a zenei karrier és mikor döntötted el, hogy amíg teheted énekelni, fogsz?

– Már kislányként imádtam énekelni. Sajnos elég bátortalan voltam, így civil szakmát választottam, jogtanácsosként az államigazgatásban dolgozom.  Kezdetben csak otthon énekelgettem. Az éneklés hobby volt, de az utóbbi pár évben annyira belevetettem magam, és a közönség visszajelzése is azt igazolja, hogy ez már túlmutat a hobby-n, igazi szerelem. És egy ilyen nagyszerű duett partner mellett, mint Romeo, az is marad, remélem örökre.

4.jpg

 

– Hol találtatok egymásra és milyen kedves történet övezi ezt az álom találkozást?

– Kapcsolatunk kezdetben virtuális volt, egy közösségi karaoke-oldalon ismertük meg egymást. A személyes találkozás 2014-ig váratott magára, amikor is a Budapest Európa Televízió egy Tv-felvételén mindketten részt vettünk. Már akkor azonnal szimpatikusak voltunk egymásnak. Aztán egy komoly lelki kapcsolat vette kezdetét.. Rövidesen már duett partnerként léptünk színpadra, Romeo csodálatos szerelmi dalait megelevenítve.

3.jpg

– Közös dalotok is született már a szerelmetekről, ami csodálatos, érdemes mindenkinek meghallgatni. Közös kérdésem mi az, ami a legfontosabb a szerelem lángjának megtartásában?

  • Szilvi?

– A másikra való odafigyelés, ami a hétköznapokra is vonatkozik. Az apró örömök, egy mosoly, egy kis humor, ami nélkül elengedhetetlen egy harmonikus kapcsolat.

1.jpg

  • Rómeó?

– A közös célok, az elért sikerek, kettőnk közötti harmónia, és természetesen a dalok, melyeket segítségül hívok, hogy megfogalmazzam általuk az aktuális érzéseimet.

5.jpg

– Rómeó lemezeitek van már, ha nincs, mikorra várható akár közös lemez és hol lehet megvásárolni?

– A saját lemezünk őszre várható, karácsonyra a könyvünk.

Az “Egy a magyar” c. válogatáslemezen szerepel már egy dalunk (Ma éjjel), amely album aranylemez lett, és amit ünnepélyes keretek között nemrégiben átvehettük.

6.jpg

– Megfigyeltem az elmúlt 10 éve alatt, minden alkalommal más és egyéni öltözködési divatforma stílussal adtok elő. Mit jelent számotokra a divat hihetetlen széles divat választékkal öltözködtök minden előadásotokra, mi alapján születik a ruhák kiválasztása, van-e kedvenc márkátok?

– Mivel duett páros vagyunk, fontosnak tartjuk az összhangot kettőnk öltözködésében.

Nem áll tőlünk távol a letűnt korok eleganciája sem, akár egy gyönyörű uszályos nagyestélyi. Nem akarunk megfelelni feltétlenül a mai kor trendjének. Persze, fontos a kényelem is, főleg egy forró nyári napon nem mindegy miben lépünk fel. Jól is kell éreznünk magunkat. Egyre fontosabb az összhang a megjelenésben, és nem utolsó sorban a reklám is. Utóbbi pár alkalommal már a “Romeo Caffe” logóval ellátott felsőben léptünk színpadra, amit a rajongók is előszeretettel rendelnek tőlünk. Kifejezetten kedvenc márkánk nincs, inkább az a döntő a ruhaválasztásnál, hogyan áll, és kényelmes-e.

Hirdetés
7.jpg

– Évek óta nagy sikerrel szerepelsz a Zámbó Jimmy emlék koncerten, hogy jött a találkozás a Zámbó családdal és most milyen kapcsolatot ápolsz velük? Idén is felléptek az esten?

– Jimmyt még életében ismertem. Jó volt a kapcsolatunk. A családdal a mai napig baráti viszonyt ápolunk. Nemrégiben a Romeo Caffe Tv-felvételen a Zámbó család is jelen volt, még Anna néni is megtisztelt minket.

Mint Jimmy-díjas szerző, fontosnak tartom Jimmy eszmeiségének továbbvitelét. Azt a zenei vonalat, amit ő képviselt, szeretném megjeleníteni a szerzeményeimben, azokban a dalokban, amelyek a Zámbó családnak köszönhetően Jimmy gyerekkori zongoráján most a kezem alatt születnek.

– Júliusban volt a Romeo Caffe új műsora Tv felvétele, amit a Bredd Rádió média vett fel, s amihez gratulálok. Mikorra és melyik csatornán várható a műsor?

– Két országos csatornán várható, de addig is augusztus végén már az újabb tv-felvételre készülünk.

– Hol láthat legközelebb a közönség?

– Legközelebb csütörtökön este 20 órától a Budapest Európa Televízió Roma Mulatós Show Romeoval és Szilviával c. műsor nyilvános televízió-felvételén.

– Hol érhetnek el, ha fellépést vagy Romeo Caffe műsort kérnek?

– A facebookon szerepelünk több oldalon, csoportban, ahol szerepel a telefonszámunk, és az e-mail címünk is. Műsorrendelés: 06706597753-as telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen lehetséges.

– Milyen 5 bölcsességet üzentek a Divatikon.hu olvasóinak a szerelemről, a színpadi életről?

– A szerelem mindent pótol, de a szerelmet nem pótolja semmi.

Igazán szépek, okosak, fiatalok csak a színpadon lehetünk.

A színpadon számunkra a legfontosabb a hitelesség, hiszen az emberek a valódi érzelmekkel tudnak azonosulni.

Fontosnak tartjuk a színpadon is a természetességet mind megjelenésben, mind az előadásmódban.

Nem vagyunk, és nem is szeretnénk tökéletesek lenni, csupán emberiek…

 

Cikk és fotó:

Napsugár Anna

Siket fotóriporter

 

 

Mondd el a véleményed

Új dallal jelentkezett Krisz Rudi

Idomítható állat – a Rocken Dogs újdonsága