Új dallal jelentkezett Krisz Rudi

Hirdetés

Hirdetés
305929_378814532206267_222140815_nAz egykori tinibálvány,Krisz Rudi megkomolyodott, s Kimentünk a divatból c. új dalával olyat alkotott, amivel egyáltalán nem ment ki a divatból. Sőt, éppen ellenkezőleg – most tért csak igazán vissza, ráadásul nem is akárhogy: egy igazán letisztult, slágergyanús szerzeménnyel.Rudi az új nótáról így nyilatkozott magazinunknak: “A forgatás 3 helyszínen zajlott. A reggeli órákban a Velence Korzo biztosította a körülményeket,hogy nyugodtan forgassunk, majd a délutáni órákban a dunavarsányi bányatavak egyik leg impozánsabb fürdőhelye a Rukkel-tó adott lehetőséget.Végezetül a ráckkevei dunaág egyik szakaszán sikerült jó képeket lőni.

Pacsai Márk aki egyben zenei producer és klip rendező gondoskodott arról,hogy minden a terv szerint menjen. Szóval a hangulat nagyon jó volt ,hiszen nagyon könnyű vele együtt dolgozni. Ami nagyon fontos egy ilyen közös munkánál ,hogy megegyezzen és összeférjen az rendező és az előadó nézete.

Hirdetés

A klipben szereplő lány nagyon profin helytállt fiatal kora ellenére! Mivel nem ez volt az első ilyen munkája ezért nagyon rutinosan mozgott a kamerák előtt. Talán a bájának is köszönhető,hogy ennyire sikeres a dal!

6 éves külföldi zenélés után úgy éreztem itt az ideje vissza térnem. Ez idő alatt sokat változott a közönség és én is.. Manapság rengeteg változás zajlik a világban, mind globálisan, mind az egyéni életekben. A környezetemben egy ideje azt tapasztalom, hogy a változás főképp a párkapcsolatokat érinti, rengetegen válnak el és szakítanak, az emberek megújulásra, pezsdülésre vágynak. Sok esetben a megszokás és az újtól való félelem tartja még össze a párokat, nem mernek lépni, miközben külön talán már boldogabbak lehetnének. A dal erről szól, a szétválásról, amikor “már nem divat, hogy Te és Én”. Azért különleges számomra ez a dal, mert az én életemben is voltak idők, amik úgymond “rám nehezültek”. Annyit még elárulhatok, hogy nem minden szétválás végleges, néha újító és építő a kapcsolatra nézve, ahogy a divatból kiment dolgok is gyakran újra divatba jönnek.”

Széles L. Gábor
2016.07.23

 

Mondd el a véleményed

Ajkán nyertek a zalaegerszegiek

Romeo Caffe