Romkocsmák falain mutatkoznak be a Sony World Photography Awards pályaművei

Hirdetés

 Csodálkozz rá a világra – SWPA 2015

A 8 éve megrendezésre kerülő Sony World Photography Awards 2015-re 171 országból összesen 173.444 nevezés érkezett, amivel a Sony World Photography Awards a világ legnagyobb fotópályázatává nőtte ki magát.

Az éjszaka összefonódik a művészettel, ugyanis a világ legnagyobb fotós versenye, a Sony World Photography Awards legizgalmasabb pályaművei idén is romkocsmák falain elevenednek meg. Továbbra is a Szimplában, illetve most már a Fogaskertben is láthatóak a különleges alkotások.

Hirdetés

A vándorkiállítás – ahol a nemzetközi nyertesek mellett a magyar győztes kép is megtekinthető – célja, hogy közelebb hozza a fotóművészetet a mindennapokhoz, minél szélesebb közönséget érjen el, ösztönözze a fiatal generációt egyéni látásmódjuk kifejezésére, továbbá minél többen kipróbálják tehetségüket a 2016 Sony World Photography Awards-on.

A rendkívül egyedi képalkotások idén első ízben a Kazinczy utcai Szimpla kertben tekinthetőek meg június 18-tól július végéig. A Fogaskert is otthont ad július 13-tól a pályaműveknek egészen augusztus 10-ig.

A nyár folyamán és az ősz elején a Kuplung és az Instant biztosít helyet a kiállításnak.

A Sony World Photography Awards 2016-ra június elsejével megkezdődött a jelentkezés, melyet megtehet a http://www.worldphoto.org/ oldalon.

Mondd el a véleményed

Látványos hangzás

Ezek megőrültek! – új évad hamarosan a TV2-n!