Őrületes buli a Balaton Soundon!

Hirdetés

2007 nyarától a Balaton part nem csak a napozás színtere. A Zamárdi szabad strandot a Balaton Sound fesztivál rázta fel. Nem is akárhogyan, hiszen a hazai buli zene rajongóinak életét és a főként elektronikus ihletű vonulatok lelkes híveit gyűjtötte egybe határon innen és túl. A 2008 óta Heineken Balaton Sound néven futó rendezvény már az elejétől exkluzív fesztiválnak indult, és azóta is beváltja bulizni vágyók reményét. A szervezők komolyan vették, hogy négy napon át a maximumon pörögjön a buli. A folyamatos partyhangulat, a világzenétől a legőrültebb tecktonik, dubstep, deep house ritmusokig dübörgő zene és az impozáns hazai fellépősereg mellet a fesztivál olyan világsztár fellépőket tudhat már hívének, mint Jamiroquai, David Guetta, Fatboy Slim, Massive Attack, Armin van Buuren, Kraftverk, Beastie Boys, Basement Jaxx, The Brand New Heavies, Moby, Snoop Dogg, Portishead vagy Underworld.

Már az első évében fergeteges sikert aratott, nem hagyva kétséget egyetlen igazi bulira éhes hazai vagy külföldi látogatónak, hogy nyáron erre a néhány napra a Balaton soundon a helye! Amit immár hatodik alkalommal rendeznek meg Zamárdiban.

 

Hirdetés

Hirdetés

Az igazi fanatikusok azonban jobban teszik, ha egy nappal korábban érkeznek, 2012-ben ugyanis hosszabb lesz a Balaton Sound. A rajongók már egy nappal korábban, július 11-én, szerdán délutántól birtokba vehetik a helyszínt, ahol nem mindennapi programban lehet részük. Ákos legújabb, 2012-es szintirock produkcióját láthatjátok. A programban a legnépszerűbb Bonanza Banzai és Ákos-dalok szólalnak meg, 21. századi hangszereléssel. A nulladik napon azonban nemcsak ő, hanem egy világsztár is fellép: a Grammy-díjas holland DJ és producer Afrojack adja majd meg a fesztivál alaphangulatát, aki napjaink legtrendibb elektro house slágereket jegyzi. Mellette a szintén holland, feltörekvő house DJ és producer, Apster melegíti be a Sound közönségét, akit Afrojack kiadója, a Wall Recordings fedezett fel. Az extra napot bemelegítő, 8500 Ft-os jegyárért lehet élvezni.

 

 

 

 

Ahogyan eddig, a Sound fellépőinek listája idén is rendkívül illusztris és sokszínű. Nem csoda, hogy manapság, amikor a DJ-k fellépései iránt óriási az érdeklődés, és sok helyen szinte rocksztárként ünneplik őket, a Balaton Sound szervezői örömmel jelentették be, hogy a legjobban várt sztárok közül nem kevesen érkeznek hozzánk. A fesztivált a pokoli nevű svéd Avicii nyitja, a fiatal generáció legmenőbb electro house előadója, aki alig múlt huszonkét éves, de már most szupersztár. Érkezik Fritz Kalkbrenner, Paul Kalkbrenner öccse is, aki újságíróból lett a kortárs német e-zene ismert alakja, aki előszeretettel merít ötleteket hiphopos, house-os és akár soulos témákból is. A Pendulum alapítóinak, Rob Swire és Gareth McGrillen electro house projektje, a Knife Party is a nyitónapon játszik, ahogyan a mainstream elektronikus zene egyik legnagyobb neve, a skót Calvin Harris is. A nemzetközi hírű DJ-producer Martin Solveig is a csütörtöki napon szólaltatja meg az utóbbi idők egyik legkedveltebb partislágerét, a Hello-t.


További program itt: 
http://www.sziget.hu/balatonsound/programok 

A Balaton Soundra június 30-ig elővételben 14 ezer, július 1-től és a helyszínen 15 ezer Ft a napijegy. A négynapos bérlet június 30-ig 35 ezer Ft-ért, július 1-től és a helyszínen pedig 38 ezer Ft-ért szerezhető be. A sima bérlet a helyszínen plusz 4 ezer Ft-ért átváltható a nyitónapra is érvényes bérletre, ami ennek megfelelően elővételben 39 ezer, illetve 42 ezer Ft-ért váltható. Idén is lehet perc alapú fesztiváljegyet vásárolni, a tervek szerint már a 0. napokra is igénybe lehet majd venni a perc alapú jegyeket, viszont mindig csak az adott napra lehet jegyet váltani.

 

Forrás: www.zenet.hu

Mondd el a véleményed

Elkészült Muri Enikő első klipjének werkfilmje

A Csótány visszatér? Nagy Feró botrányos koncertje!